Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bývalý FIFA rozhodca: Anglicko nemalo kopať penaltu! Saka pred ňou zahral dvakrát rukou

Semifinále EURO 2024 medzi Anglickom a Holandskom, ktoré vyhral tím z Britských ostrovov 2:1, sprevádzalo viacero kontroverzných rozhodnutí hlavného arbitra. K jednej situácii, ktorá predchádzala gólu z penalty, sa vyjadril bývalý medzinárodný rozhodca Jonas Eriksson.
Menej ako 1 min. min.

Semifinále EURO 2024 medzi Anglickom a Holandskom, ktoré vyhral tím z Britských ostrovov 2:1, sprevádzalo viacero kontroverzných rozhodnutí hlavného arbitra. K jednej situácii, ktorá predchádzala gólu z penalty, sa vyjadril bývalý medzinárodný rozhodca Jonas Eriksson.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie