Zum Inhalt springen
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mehr anzeigen...

Generische Selektoren
Nur exakte Übereinstimmungen
Suche im Titel
Suche im Inhalt
Beitragstyp-Selektoren
Speisekarte

Der amerikanische CNN behauptet, dass Weiße zur Verantwortung gezogen werden sollten, wenn sie nicht für Kamala stimmen (Video)

Americká CNN je dlouhodobě jednostranná mediální žumpa, která plně podporuje demokraty a jejich politiku, čímž se také netají. I když i Trump má „svoje“ média, tak ta jsou – na rozdíl od těch podporujících Harrisovou – potlačována jak na sociálních sítích, tak ve vyhledávačích, což znamená, že nemají takový dosah. Nicméně CNN je oproti tomu […]
Weniger als 1 Minute. min.

Americká CNN je dlouhodobě jednostranná mediální žumpa, která plně podporuje demokraty a jejich politiku, čímž se také netají.

I když i Trump má „svoje“ média, tak ta jsou – na rozdíl od těch podporujících Harrisovou – potlačována jak na sociálních sítích, tak ve vyhledávačích, což znamená, že nemají takový dosah.

Nicméně CNN je oproti tomu široce citovaným zdrojem po celém světě, bez ohledu na jasnou tendenčnost.

Od těchto propagandistů často přebírají zprávy i ti naši, což je pak samozřejmě znát. Tuto zprávu, ve které se takzvaní „jediní demokraté“ opět odkopali, však zřejmě nepřinesou….

Po několika posledních průzkumech, které ukazují další pokles Harrisové, již zřejmě zoufalství propagandistů ze CNN došlo do takového stavu, že dokonce začali vyhrožovat voličům Trumpa.

V podstatě kdo nevolí Kamalu, ten není demokrat. Tedy televizní komentátorka CNN, která se odvolává na „demokracii,“ ji sama otevřeně popírá, neboť odmítá dát voličům na výběr.

Komentátorka CNN v sobotu prohlásila, že bílí lidé, kteří nehlasují pro „záchranu demokracie“, nebudou schopni uniknout odpovědnosti, které musí čelit.

Tyto poznámky pronesla Angela Rye během diskuse na této stanici, ve které se pokusila přesunout vinu za neutěšené výsledky Harrisové v průzkumech pryč z černochů, kteří se částečně začínají neobvykle přiklánět k Trumpovi (stále je však většina černochů na straně Harrisové).

Rye prohlásila: „Zodpovědnost za záchranu demokracie by měla ležet na největší demografické skupině v této zemi, kterou jsou bílí muži a bílé ženy.“

Podle ní musí být bílí lidé, kteří nevolí Kamalu Harrisovou, pohnáni k odpovědnosti. Těžko říct, so si myslí o černoších, kteří volí Trumpa…

Každopádně její výrok zaznamenal okamžité reakce, mezi nimi například:

Angela Rye zapomněla, že demokracie je o tom, že volíte toho, v koho věříte, ne o tom, že vás někdo donutí hlasovat pro Kamalu.
Řekla, že „je chybou nechat bílé lidi uniknout odpovědnosti“. Nikdo (černý nebo bílý) by neměl být pokárán za to, že nehlasoval pro Scamalu Harrisovou nebo kohokoli jiného. Hlasování je individuální volba.
Kamalini příznivci jsou nejrasističtější lidé v Americe. Pouze opakují to, čím jsou vinni.
To, že černoši nevyjadřují nadšení pro Harrisovou, je chyba bělochů.
Je to klaun a na CNN by se měli stydět, že ji tam mají.

Zde je výrok moderátorky, která je vskutku „kovaná“ demokratka:

NEW: CNN commentator Angela Rye says white people who don’t vote for Kamala Harris need to be held accountable.

Rye says that white people who don’t vote to „save democracy“ can’t „escape the accountability that they must face.“

The comments came while Rye was trying to… pic.twitter.com/eam8Ujvv5f

— Collin Rugg (@CollinRugg) October 19, 2024

Bewerten Sie diesen Beitrag!

[Gesamt: 1 Durchschnittlich: 5]

Hat Ihnen der Artikel gefallen? Unterstützen Sie SIA NEWS!

Ihre Unterstützung hilft uns, den Betrieb und die Weiterentwicklung des SIA NEWS-Systems fortzusetzen.
Vielen Dank für all Ihre Unterstützung.

Geben Sie einen gültigen Betrag ein.
Vielen Dank für Ihre Unterstützung.
Ihre Zahlung konnte nicht verarbeitet werden.
revolut banner

Kategorien

de_DE_formal