Zum Inhalt springen
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mehr anzeigen...

Generische Selektoren
Nur exakte Übereinstimmungen
Suche im Titel
Suche im Inhalt
Beitragstyp-Selektoren
Speisekarte

„Čierny štvrtok RTVS?“ Nie, len zákon šliape na liberálno-progresívny chvost

Postrehli ste to aj vy, že sme mali čierny štvrtok? Aspoň tak to unisono hlásala opozícia s celou RTVS. Samozrejme kvôli zákonu o STVR, glosuje na sociálnej sieti búrku v pohári vody o verejnorpávnu inštitúciu gen. Jozef Viktorín. Jeho príspevok prinášame v plnom znení. Celý v čiernom ako v Hollywoode sa snažili presvedčiť svet, že je im ublížené a […]
Weniger als 1 Minute. min.

Postrehli ste to aj vy, že sme mali čierny štvrtok? Aspoň tak to unisono hlásala opozícia s celou RTVS. Samozrejme kvôli zákonu o STVR, glosuje na sociálnej sieti búrku v pohári vody o verejnorpávnu inštitúciu gen. Jozef Viktorín. Jeho príspevok prinášame v plnom znení.

Celý v čiernom ako v Hollywoode sa snažili presvedčiť svet, že je im ublížené a chceli ukázať ako trpia. A tu je ten problém: ako trpia oni, ale nie spoločnosť. Oni!

Verejnoprávnosť dnešného formátu v podaní RTVS totiž už dávno funguje na tzv. progresívno-liberálnom prístupe videnia sveta... a bežný divák? Tak ten je až na poslednom mieste záujmu. Proste ponuka dnešnej rádiotelevízie sa sústredí na ideologické podsúvanie vlastných záujmov. Nie verejnoprávnych.

Nápady, ktorým rozumejú len ich tvorcovia, vnášanie podivnej agendy, ktorá má neblahý vplyv na mladú generáciu a presunutie výroby (chápte presunutie peňazí) na externé firmy – to je ich predstava o slobode v médiu, ich predstava o verejnoprávnosti.

Logicky musel prísť zásah zo strany politikov. Teda presnejšie tých, ktorí toto všetko triezvo vedia popísať a vnímať.

Rozumiem kriku protestom RTVS – cítia, že stratia ekonomické benefity, že nebudú napichnutí na zdroj menom štát, že stratia pohodlie, ale aj moc cez fakt, že vysielaním formujú verejnú mienku.

A ten ich finančný zdroj, štát, sa im nebridí aj keď je to ten istý štát, na ktorý teraz nadávajú.

To len dokazuje dvojtvárnosť ich bytia. Zákernosť videnia sveta týchto progresívno-liberálnych živlov. Už len komentáre od Ódora, Ostrihonovej a ostatných svedčia, že nikdy neboli apolitickí, ale boli nájomnými hlásnymi trúbami ideológie, alebo ak chcete, boli skrytými agentami súčasnej opozície.

Prišiel čas toto zastaviť. Politicky sa to snáď vďaka výsledkom volieb darí. Ale aj personálny reset pri týchto zmenách bude dôležitý. Na to netreba zabúdať!

Jozef Viktorín

Ilustračné foto: SKsprávy

27. apríl 2024     05:47

 

Hat Ihnen der Artikel gefallen? Unterstützen Sie SIA NEWS!

Ihre Unterstützung hilft uns, den Betrieb und die Weiterentwicklung des SIA NEWS-Systems fortzusetzen.
Vielen Dank für all Ihre Unterstützung.

Geben Sie einen gültigen Betrag ein.
Vielen Dank für Ihre Unterstützung.
Ihre Zahlung konnte nicht verarbeitet werden.
revolut banner

Kategorien

de_DE_formal