Zum Inhalt springen
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mehr anzeigen...

Generische Selektoren
Nur exakte Übereinstimmungen
Suche im Titel
Suche im Inhalt
Beitragstyp-Selektoren
Speisekarte

Čo na vypadávanie vlasov? Zapamätajte si tieto tri pravidlá a začnú rásť a obnovia sa

17.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/ShotPrime Studio). Čo nám pomôže, ak pozorujeme nadmerné vypadávanie vlasov? V mnohých prípadoch sú veľmi účinné rôzne domáce prostriedky. Tu sú najmä tri položky, o ktoré sa musíte postarať, aby ste sa s týmto problémom vysporiadali. Čo na vypadávanie vlasov? Foto: shutterstock/ShotPrime Studio Niekedy sa na kefe objaví oveľa […]
Weniger als 1 Minute. min.

17.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/ShotPrime Studio).

Čo nám pomôže, ak pozorujeme nadmerné vypadávanie vlasov? V mnohých prípadoch sú veľmi účinné rôzne domáce prostriedky. Tu sú najmä tri položky, o ktoré sa musíte postarať, aby ste sa s týmto problémom vysporiadali.

Čo na vypadávanie vlasov?
Foto: shutterstock/ShotPrime Studio

Niekedy sa na kefe objaví oveľa viac vlasov ako zvyčajne. Medzi faktory, ktoré k tomu prispievajú, patrí nedostatočná starostlivosť, dlhodobý stres a zlá strava. Niekedy je to však ovplyvnené rôznymi ochoreniami. Preto ak vás táto situácia znepokojuje, je vhodné poradiť sa s lekárom a vykonať základné vyšetrenia.

Krok 1: Zaradenie peelingov do rutiny starostlivosti o vlasy

Často však zistíme, že nám vlastne nič nie je. Čo môžeme v tejto situácii robiť? Na pomoc nám prídu domáce liečebné prostriedky. Jednou z procedúr, ktorú sa oplatí zaradiť do rutiny starostlivosti o vlasy, sú peelingy na pokožku hlavy. V súčasnosti nájdete v drogériách mnoho výrobkov, ktoré sú určené práve na túto činnosť.

Jednou z procedúr, ktorú sa oplatí zaradiť do rutiny starostlivosti o vlasy, sú peelingy na pokožku hlavy.
Foto: shutterstock/fongbeerredhot

Peeling pokožky hlavy má mnoho výhod. Nielenže dôkladne čistí pokožku, ale tiež stimuluje rast vlasových folikulov. Odporúča sa preto peeling vykonávať 1-2 krát týždenne (presné pokyny nájdete vždy na obale výrobku).

Krok 2: Vyberte si kvalitné kúry

Druhý krok sa týka vlasovéj kúry. Môžeme ju aplikovať dvoma spôsobmi. Priamo na čistú pokožku hlavy, keď sú vlasy vlhké alebo suché, alebo večer, keď výrobok necháme na pokožke hlavy pôsobiť cez noc.

Krok 3: Starostlivosť o vlasy zvnútra

Vyberte si kvalitné vlasové kúry.
Foto: shutterstock/plprod

Nesmieme zabúdať, že mimoriadne dôležitou súčasťou posilňovania vlasov a pokožky hlavy je starostlivosť o vlasy zvnútra. V súčasnosti nájdete v lekárňach a drogériách množstvo výživových doplnkov a liekov, ktoré sú určené na zastavenie vypadávania vlasov. Obsahujú zložky, ktoré sú pre vlasy cenné, ako napríklad biotín, selén, zinok a praslička roľná. Aby ste si vybrali ten najlepší liek, prečítajte si pred nákupom recenzie (napr. na fórach a webových stránkach internetových obchodov). Okrem toho je dobrým a lacným spôsobom liečby vypadávania vlasov aj pitie odvarov zo žihľavy a prasličky roľnej. Aby čo najlepšie účinkovali, odporúča sa to robiť každý deň.

Súvisiace články:

Pôsobí ako kúra na vlasy. Kúpte ju na trhu za 1 euro a vylisujte šťavu. Nové pramene vlasov vystrelia ako z praku

TOP 3 domáce ošetrenia na zlepšenie stavu vašej pleti po lete. Bude jemná a hydratovaná

Der Beitrag Čo na vypadávanie vlasov? Zapamätajte si tieto tri pravidlá a začnú rásť a obnovia sa erschien zuerst auf Leidenschaft in dir.

Hat Ihnen der Artikel gefallen? Unterstützen Sie SIA NEWS!

Ihre Unterstützung hilft uns, den Betrieb und die Weiterentwicklung des SIA NEWS-Systems fortzusetzen.
Vielen Dank für all Ihre Unterstützung.

Geben Sie einen gültigen Betrag ein.
Vielen Dank für Ihre Unterstützung.
Ihre Zahlung konnte nicht verarbeitet werden.
revolut banner

Kategorien

de_DE_formal