Zum Inhalt springen
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mehr anzeigen...

Generische Selektoren
Nur exakte Übereinstimmungen
Suche im Titel
Suche im Inhalt
Beitragstyp-Selektoren
Speisekarte

Coupe de Samaria opäť na výbornú

Skoro päťsto šermiarov, skvelé zápolenia, vynikajúca atmosféra, úspech šamorínskeho klubu. Dlho sa bude spomínať na 32. ročník Coupe de Samaria, kadetského Európskeho pohára vo fleurete. S počtom 206 fleuretistiek a 260 fleuretistov sa stal najobsadenejším turnajom v jeho 32-ročnej histórii. V Šamoríne boli prítomné, až na Rusko, všetky tradičné šermiarske veľmoci. Bol turnajom s najobjektívnejším […]
Weniger als 1 Minute. min.

Skoro päťsto šermiarov, skvelé zápolenia, vynikajúca atmosféra, úspech šamorínskeho klubu. Dlho sa bude spomínať na 32. ročník Coupe de Samaria, kadetského Európskeho pohára vo fleurete.

S počtom 206 fleuretistiek a 260 fleuretistov sa stal najobsadenejším turnajom v jeho 32-ročnej histórii. V Šamoríne boli prítomné, až na Rusko, všetky tradičné šermiarske veľmoci. Bol turnajom s najobjektívnejším rozhodovaním, prvýkrát v histórii Európskych pohárov do 17 rokov bol použitý systém videorozhodcu.

Šamorínčania dosiahli skvelý výsledok, keď člen KŠŠ a slovenský reprezentant Christiano Fusco skončil piaty. Mladý šermiar žije v Taliansku a trénuje ho popredný taliansky tréner Giuseppe Pierucci. Ziskom piateho miesta sa stal aj najlepším Európanom, keďže prvé štyri miesta obsadili šermiari z USA.

Veľmi kvalitný výsledok dosiahlo aj družstvo domácich fleuretistov v zložení Jakub Rozmuš, Denis Trestyánszki a Christiano Fusco, ktoré skončilo na 8. mieste spomedzi 51  družstiev, stalo sa štvrtým najlepším družstvom Európy.

Šamorínčania na Copue de Samaria

Kadeti (263 šermiarov): 5.Frusco Cristiano, 26.Rozmuš Jakub, 64.Tresztyánszky Denis, 175.Hoppe Drazen Derek, 191.Kyselica Maximilian, 245.Svetlanský Jakub, 251.Vnučko Jakub, 257.Kollár Renatus Leonard

Kadetky (208 šermiarok): 78.Világhy Blanka Boglárka, 87.Pošvancová Martina, 95.Forgách Nina

Súťaž tímov (51 mužstiev): 8.Slovensko (Rozmuš Jakub, Trestyánszky Denis, Fusco Cristiano)

Súťaž družstiev (35 tímov): 11.Slovensko (Forgách Nina, Pošvancová Martina, Világhy Blanka Boglárka)






 

The post Coupe de Samaria opäť na výbornú appeared first on Mesto Šamorín – Somorja Város.

Hat Ihnen der Artikel gefallen? Unterstützen Sie SIA NEWS!

Ihre Unterstützung hilft uns, den Betrieb und die Weiterentwicklung des SIA NEWS-Systems fortzusetzen.
Vielen Dank für all Ihre Unterstützung.

Geben Sie einen gültigen Betrag ein.
Vielen Dank für Ihre Unterstützung.
Ihre Zahlung konnte nicht verarbeitet werden.
revolut banner

Kategorien

de_DE_formal