Zum Inhalt springen
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mehr anzeigen...

Generische Selektoren
Nur exakte Übereinstimmungen
Suche im Titel
Suche im Inhalt
Beitragstyp-Selektoren
Speisekarte

Doc. Ján Dudáš: Kto vyčistí Augiášov chliev v práve, justícii a politike na Slovensku?

www.slovanskenoviny.sk/rss Rozhovor s doc. Ing. Jánom Dudášom, DrSc., …aj o kritickom pohľade na širokospektrálny vývoj inteligencie… O stave a smerovaní spoločnosti a jeho novej knihe s názvom „Kto vyčistí Augiášov chliev v práve, justícii a politike na Slovensku?“ Doc, Dudáš sa špeciálne venuje problematike mentálnej kolonizácie, osvetľuje prečo sme ako národ mentálne kolonizovaný, pomenúva príčiny […]
Weniger als 1 Minute. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Rozhovor s doc. Ing. Jánom Dudášom, DrSc., …aj o kritickom pohľade na širokospektrálny vývoj inteligencie… O stave a smerovaní spoločnosti a jeho novej knihe s názvom „Kto vyčistí Augiášov chliev v práve, justícii a politike na Slovensku?“

Doc, Dudáš sa špeciálne venuje problematike mentálnej kolonizácie, osvetľuje prečo sme ako národ mentálne kolonizovaný, pomenúva príčiny tohto stavu a hľadá riešenia. Dôležitosť vyváženosti etickej úrovne a technologickej pokročilosti.

Je potrebné povedať, že v „demokracii“ si najprv ľudia zvolia zástupcov, aby konali v ich prospech a úžitok, a potom sa čudujú, že nemajú šancu ovplyvniť ich škodenie štátu a spoločnosti, či ich odvolať! Je to doslova boj o život. Zvolíme si kata a potom sa čudujeme, že nám ide po krku. Tým len dokazujeme, že skutočný princíp fungovania „demokracie“ je pre nás terra incognita, sme len „ovčania“, ovce a barani, nie občania.

V rozhovore na rôzne aktuálne témy a aj o novej knihe sa môžete dozvedieť viac podcaste:

Jedným z najoslnivejších nedostatkov západného „demokratického“ modelu je, že volení vládni úradníci nepotrebujú pre výkon svojej funkcie žiadne kvalifikačné predpoklady. Navyše právna tuposť je ich výsadou. Nedostatky, ktoré sú vlastné volebnému systému viacerých strán sú tak ohromujúco jasné, tak oslnivo zrejmé a tak závažné, a pritom dokonale priehľadné, že sa musíme diviť mlčaniu inteligencie i celého obyvateľstva. „Demokracia“ je nové evanjelium, nové náboženstvo. Jeho kazateľmi a teológmi sú politológovia, semináre nového náboženstva sú katedry politológie, učenlivé sú aj právnické fakulty a fakulty ďalších humanitných disciplín, ktoré dnes produkujú generácie tupcov bez vzdelania vo forme filozofov, politológov, politických geografov a podobných budižkničemov. A preto sú vraj humánni.

Motto:

Mnoho vecí nechápeme nie preto, žeby naše chápanie bolo chabé, ale preto, že tieto veci nezapadajú do okruhu nášho chápania. Pjakin.

podtatransky-kurier.sk

Beitrag Doc. Ján Dudáš: Kto vyčistí Augiášov chliev v práve, justícii a politike na Slovensku? wird zuerst angezeigt .

Hat Ihnen der Artikel gefallen? Unterstützen Sie SIA NEWS!

Ihre Unterstützung hilft uns, den Betrieb und die Weiterentwicklung des SIA NEWS-Systems fortzusetzen.
Vielen Dank für all Ihre Unterstützung.

Geben Sie einen gültigen Betrag ein.
Vielen Dank für Ihre Unterstützung.
Ihre Zahlung konnte nicht verarbeitet werden.
revolut banner

Kategorien

de_DE_formal