Zum Inhalt springen
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mehr anzeigen...

Generische Selektoren
Nur exakte Übereinstimmungen
Suche im Titel
Suche im Inhalt
Beitragstyp-Selektoren
Speisekarte

Kurz prvej pomoci pre MOaPS | 10. október 2024 | report

Dňa 10. októbra sa v zasadacej miestnosti Domu kultúry konal Kurz prvej pomoci pre členov Miestnej občianskej a poriadkovej služby ako aj pre členov Mestskej polície v Hurbanove. Kurz sa realizoval vďaka Slovenskému červenému krížu, územný spolok Komárno. Lektorka nielen teoreticky ale hlavne prakticky predviedla poskytnutie predlekárskej pomoci, použitie defibrilátora, ako aj masáže srdca a […]
Weniger als 1 Minute. min.

Dňa 10. októbra sa v zasadacej miestnosti Domu kultúry konal Kurz prvej pomoci pre členov Miestnej občianskej a poriadkovej služby ako aj pre členov Mestskej polície v Hurbanove.

Kurz sa realizoval vďaka Slovenskému červenému krížu, územný spolok Komárno. Lektorka nielen teoreticky ale hlavne prakticky predviedla poskytnutie predlekárskej pomoci, použitie defibrilátora, ako aj masáže srdca a poskytnutie umelého dýchania.

Kurz sa realizoval ako jedna z povinných aktivít projektu MOaPS Hurbanovo, ale aj ako nutná potreba ovládania poskytovania prvej pomoci priamo v teréne.

Veríme, že naše hliadky využijú svoje vedomosti a zručnosti a budú vedieť poskytnúť predlekársku pomoc a tým zachrániť životy.

Fotogaléria






CELÁ FOTOGALÉRIA

Hat Ihnen der Artikel gefallen? Unterstützen Sie SIA NEWS!

Ihre Unterstützung hilft uns, den Betrieb und die Weiterentwicklung des SIA NEWS-Systems fortzusetzen.
Vielen Dank für all Ihre Unterstützung.

Geben Sie einen gültigen Betrag ein.
Vielen Dank für Ihre Unterstützung.
Ihre Zahlung konnte nicht verarbeitet werden.
revolut banner

Kategorien

de_DE_formal