Zum Inhalt springen
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mehr anzeigen...

Generische Selektoren
Nur exakte Übereinstimmungen
Suche im Titel
Suche im Inhalt
Beitragstyp-Selektoren
Speisekarte

Na slovenský trh mieri nemecký gigant. Populárnym drogériám pribudne ďalšia konkurencia

Müller je značka, ktorá je na nemeckom trhu veľmi známa a podľa tržieb a počtu predajní zaujíma tretie miesto, hneď za drogériovými reťazcami dm drogerie markt a Rossman. Slováci z prihraničných oblastí môžu túto značku poznať napríklad z nákupov v rakúskych mestách Kittsee a Viedni, alebo z maďarských miest Mosonmagyaróvár, Miškolc a Ostrihom, píše portál […]
Weniger als 1 Minute. min.

Müller je značka, ktorá je na nemeckom trhu veľmi známa a podľa tržieb a počtu predajní zaujíma tretie miesto, hneď za drogériovými reťazcami dm drogerie markt A Rossman. Slováci z prihraničných oblastí môžu túto značku poznať napríklad z nákupov v rakúskych mestách Kittsee a Viedni, alebo z maďarských miest Mosonmagyaróvár, Miškolc a Ostrihom, píše portál Forbes.

Čoskoro sa však s touto značkou zoznámia aj ostatní Slováci. Ešte na konci júna tohto roka si totiž spoločnosť zaregistrovala eseročku s názvom Mueller Drogérie Slovensko v slovenskom obchodnom registri. Z registra vyplýva, že konateľom spoločnosti je nemecký miliardár Erwin Franz Müller, ktorý je zakladateľom a vlastníkom holdingu.

Na čele bude známy Slovák

Vedenie spoločnosti zahŕňa aj nemeckých manažérov a Slováka Tibora Brezovského, bývalého vysokopostaveného manažéra Lidlu a aktuálneho riaditeľa spoločnosti Müller pre Rakúsko a Maďarsko.

Spoločnosť Müller Holding GmbH & Co. KG pristúpila k obnoveniu registrácie domény mieller.sk v polovic júla. Svoj príchod na slovenský trh drogéria dáva najavo aj pracovnými pozíciami, ktoré sú dostupné na kariérnom portáli Profesia. Aktuálne spoločnosť hľadá manažérov pre rozbeh podnikania a sľubuje im skutočne rozprávkový plat. Na ten sa však ešte neskôr pozrieme.

Obchodný reťazec s charakteristickým oranžovým kvetom v logu ponúka spotrebiteľom hlavne drogériový tovar, kozmetiku, hračky, multimédiá A potreby pre domácnosť. Základom každej kamennej predajne je drogériové oddelenie, pričom podľa dostupných priestorov môže byť ponuka rozšírená o parfumériu, hračky alebo papiernictvo. Spoločnosť má v ponuke približne 190-tisíc rôznych produktov a prevádzkuje aj e-shop.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

6 000 eur mesačne a výhodné benefity

Ako sme už uviedli vyššie, spoločnosť v súčasnsoti hľadá expansion managera, ktorému za prácu ponúka plat 6 000 eur mesačne v hrubom.

Náplňou práce zamestnanca na tejto pozícii je lokalizačný rozvoj existujúcich, no aj nových lokalít. Okrem toho sa musí zamestnanec venovať príprave výpočtov ziskovosti, vývoju okalizačných a konkurenčných analýz, no tiež bude mať pod palcom rokovania s vlastníkmi, investormi, maklérmi a developermi projektov.

Tu sa však jeho povinnosti nekončia. Expansion manager má za úlohu vyjednávať nájomné zmluvy a riešiť koordináciu s internými architektmi a predajom.

Na oplátku spoločnosť ponúka nielen ukážkový nástupný plat, ale aj firemné auto, notebook a mobil, ktoré môže zamestnanec využívať aj súkromne. Táto práca je skutočne náročná a spoločnosť sa zamestnancovi odvďačí aj formou podnikového dôchodkového systému, pracovnej zmluvy na dobu neurčitú a nákupnej zľavy pre zamestnancov.

Uchádzač by mal mať podľa inzerátu vysokoškolské vzdelanie a mal by ovládať nemecký jazyk na úrovni C1. Samozrejmosťou je aj vodičský preukaz skupiny B.

Der Beitrag Na slovenský trh mieri nemecký gigant. Populárnym drogériám pribudne ďalšia konkurencia erschien zuerst auf KRYPTO-MAGAZIN.

Hat Ihnen der Artikel gefallen? Unterstützen Sie SIA NEWS!

Ihre Unterstützung hilft uns, den Betrieb und die Weiterentwicklung des SIA NEWS-Systems fortzusetzen.
Vielen Dank für all Ihre Unterstützung.

Geben Sie einen gültigen Betrag ein.
Vielen Dank für Ihre Unterstützung.
Ihre Zahlung konnte nicht verarbeitet werden.
revolut banner

Kategorien

de_DE_formal