Zum Inhalt springen
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mehr anzeigen...

Generische Selektoren
Nur exakte Übereinstimmungen
Suche im Titel
Suche im Inhalt
Beitragstyp-Selektoren
Speisekarte

Naši predkovia ju nazývali faraónskym zlatom, ani sa nečudujeme prečo. Viete čo je to? Konzumujeme to každý deň

Táto zmes vám pomôže zmierniť príznaky chrípky a prechladnutia a posilní vašu imunitu. Stačí ju zaradiť do svojho pravidelného jedálnička a bude vám lepšie.Počas zimy väčšina ľudí zápasí s radom nepríjemných ochorení, ako je prechladnutie, chrípka alebo kašeľ. Tieto problémy vám dokážu veľmi ľahko narušiť každodenný život, a preto je dobré mať v prípade potreby […]
Weniger als 1 Minute. min.

Táto zmes vám pomôže zmierniť príznaky chrípky a prechladnutia a posilní vašu imunitu. Stačí ju zaradiť do svojho pravidelného jedálnička a bude vám lepšie.
Počas zimy väčšina ľudí zápasí s radom nepríjemných ochorení, ako je prechladnutie, chrípka alebo kašeľ.

Tieto problémy vám dokážu veľmi ľahko narušiť každodenný život, a preto je dobré mať v prípade potreby po ruke správneho pomocníka, ktorý ich zmierni a pomôže vaše telo rýchlo regenerovať. Skvele sa osvedčilo tzv. faraónske zlato, ktoré si podľa lekárky Márie Lorraine Johnson zakladá na prírodnom mede a čiernom rasci.

Tajomstvo čiernej rasce

Čierna rasca patrí medzi účinných prírodných pomocníkov, ktorých používali už starí Egypťania – dokonca bola nájdená pri vykopávkach v hrobkách panovníkov. Dobre známy je však aj v čínskej a indickej medicíne, kde sa už po stáročia používa na liečbu bronchitídy, hnačky, ochorení pečene, odstránenie parazitov a mnohých ďalších problémov. To všetko vďaka obsiahnutým antioxidantom, rastlinným sterolom a alkaloidom, ktoré dobre posilňujú imunitu.

Dokonca aj moderná medicína ukazuje, že sa v čiernom rasci ukrýva veľká sila. Ako napríklad uvádza web Healtlhine, má diuretický, antihypertenzívny a antidiabetický účinok, pomáha znižovať hladinu cholesterolu v krvi a reguluje krvný tlak.

Okrem iného má potom toto korenie aj protizápalové, analgetické a antibakteriálne vlastnosti. Ide preto o ideálneho pomocníka v prípade prechladnutia, kašľa alebo chrípky, ktorú pomáha rýchlo liečiť.

Príprava faraónskeho zlata

Aby ste mohli vyťažiť z čiernej rasce maximálny účinok, je dobré skombinovať ho s iným silným prírodným antibiotikom, napríklad medom, klinčekmi a anízom. Všetky tieto ingrediencie ponúkajú ďalšie pozitívne účinky pre ľudské zdravie, vrátane upokojenia boľavého hrdla a upokojenia tráviaceho traktu.

Na prípravu faraónskeho zlata budete potrebovať nasledujúce:

100 gramov prírodného medu

100 gramov semien čiernej rasce

2 hviezdičky anízu

10 ks klinčekov

Príprava je veľmi jednoduchá. Všetko korenie rozdrvte na jemný prach v mlynčeku na kávu, potom ho pridajte k medu a všetko dôkladne premiešajte.

Takto pripravenú zmes užívajte každý deň, a to 2 až 3 čajové lyžičky pre dospelých a pre deti raz denne pol čajovej lyžičky. Pridať ju môžete napríklad do mlieka alebo bylinných nálevov.

Hat Ihnen der Artikel gefallen? Unterstützen Sie SIA NEWS!

Ihre Unterstützung hilft uns, den Betrieb und die Weiterentwicklung des SIA NEWS-Systems fortzusetzen.
Vielen Dank für all Ihre Unterstützung.

Geben Sie einen gültigen Betrag ein.
Vielen Dank für Ihre Unterstützung.
Ihre Zahlung konnte nicht verarbeitet werden.
revolut banner

Kategorien

de_DE_formal