Zum Inhalt springen
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mehr anzeigen...

Generische Selektoren
Nur exakte Übereinstimmungen
Suche im Titel
Suche im Inhalt
Beitragstyp-Selektoren
Speisekarte

Unschuldige Schüsse aus einer Spritzpistole endeten in einer Tragödie. In den USA ist ein junger Mann aus einem Auto gefallen und gestorben

V městečku Avon ve státě Ohio se skupina mladíků bavila svou oblíbenou hrou – stříleli po sobě vodními pistolemi. Někteří popojížděli v autě a ostatní na ně útočili ze silnice. Při pokusu o únik před soupeřem ale řidič v plné rychlosti stočil vůz a osmnáctiletý mladík se v něm neudržel, uvedl web CBS News. ČTĚTE TAKÉ: Záběry hrozivé […]
Weniger als 1 Minute. min.

V městečku Avon ve státě Ohio se skupina mladíků bavila svou oblíbenou hrou – stříleli po sobě vodními pistolemi. Někteří popojížděli v autě a ostatní na ně útočili ze silnice. Při pokusu o únik před soupeřem ale řidič v plné rychlosti stočil vůz a osmnáctiletý mladík se v něm neudržel, uvedl web CBS News.

ČTĚTE TAKÉ: Záběry hrozivé nehody v Petrohradě: „Chytrá“ tramvaj vjela do skupiny lidí na přechodu

Chlapec dopadl hlavou na chodník. Žena, která to zahlédla, ihned zavolala sanitku a poskytla mu první pomoc. Krátce po převozu do nemocnice ale mladík svým zraněním podlehl, informoval web The Kansas City Star.

Případem se nyní zabývá policie. Nejedná se přitom o jediný dramatický incident, který v poslední době řešila. V únoru se u čerpací stanice strážníci pokusili zastavit ženu ujíždějící v kradeném autě. Seržant vytáhl zbraň a vyzval řidičku, aby zastavila. Ta však zrychlila a strážce zákona srazila. Přestože policista ženu postřelil, nadále pokračovala v jízdě, dokud čelně nenarazila do dvou dalších aut.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOuT: Dohra natáčení filmu, při kterém Alec Baldwin zastřelil kameramanku: Zbrojířka dostala 1,5 roku

Hat Ihnen der Artikel gefallen? Unterstützen Sie SIA NEWS!

Ihre Unterstützung hilft uns, den Betrieb und die Weiterentwicklung des SIA NEWS-Systems fortzusetzen.
Vielen Dank für all Ihre Unterstützung.

Geben Sie einen gültigen Betrag ein.
Vielen Dank für Ihre Unterstützung.
Ihre Zahlung konnte nicht verarbeitet werden.
revolut banner

Kategorien

de_DE_formal