Zum Inhalt springen
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mehr anzeigen...

Generische Selektoren
Nur exakte Übereinstimmungen
Suche im Titel
Suche im Inhalt
Beitragstyp-Selektoren
Speisekarte

PayPal a Kryptomeny: Revolúcia v Obchodných Transakciách

Vo svete, kde je digitálna transformácia normou, predstavuje nedávne zavedenie funkcií kryptomien pre podnikateľské účty spoločnosťou PayPal významný míľnik vo finančnom odvetví. Tento strategický krok platobného gigantu podčiarkuje rastúci význam technológie blockchain a digitálnych mien v modernom obchode. Nová funkcia, ktorá umožňuje americkým obchodníkom nakupovať, držať a predávať kryptomeny, je reakciou na rastúci dopyt podnikov […]
Weniger als 1 Minute. min.

Vo svete, kde je digitálna transformácia normou, predstavuje nedávne zavedenie funkcií kryptomien pre podnikateľské účty spoločnosťou PayPal významný míľnik vo finančnom odvetví. Tento strategický krok platobného gigantu podčiarkuje rastúci význam technológie blockchain a digitálnych mien v modernom obchode.

Nová funkcia, ktorá umožňuje americkým obchodníkom nakupovať, držať a predávať kryptomeny, je reakciou na rastúci dopyt podnikov po integrácii digitálnych mien do ich činnosti. Hoci služba zatiaľ nie je dostupná v New Yorku, jej zavedenie v ostatných štátoch znamená významný posun v spôsobe, akým podniky uskutočňujú transakcie a spravujú finančné prostriedky.

Iniciatíva spoločnosti PayPal nie je len o uľahčení transakcií, ale o formovaní budúcnosti peňazí. Uvedenie PYUSD a jeho integrácia s blockchainom Solana na zvýšenie flexibility transakcií svedčí o odhodlaní spoločnosti inovovať a o jej prezieravosti pri rozpoznávaní potenciálu kryptomien.

Jose Fernandez da Ponte, senior viceprezident spoločnosti PayPal pre blockchain, zdôraznil rastúcu túžbu majiteľov podnikov po službách v oblasti kryptomien, ktoré sú paralelné so službami dostupnými pre individuálnych spotrebiteľov. Tento sentiment je hnacím motorom rozširovania služieb Paypal vrátane možnosti prevodu kryptomien do peňaženiek tretích strán, čo otvára nové možnosti pre transakcie s digitálnymi menami medzi americkými obchodníkmi.

Od roku 2020 spoločnosť PayPal postupne prehlbuje svoju angažovanosť v oblasti kryptomien. Zavedenie služieb umožňujúcich používateľom zapojiť sa do obchodovania s kryptomenami prostredníctvom služieb PayPal a Venmo bolo len začiatkom. Následné spustenie PYUSD a jeho integrácia s platformou Xoom na medzinárodné prevody bez poplatkov ešte viac upevnili pozíciu spoločnosti ako pokrokového hráča vo finančnom sektore.

Rozšírenie PYUSD na blockchain Solana je obzvlášť pozoruhodné, pretože predstavuje spojenie stability a efektívnosti a ponúka podnikom spoľahlivú digitálnu menu, s ktorou možno rýchlo a s nižšími nákladmi uskutočňovať transakcie.

Pustenie sa spoločnost do kryptomeny je viac než len nová funkcia – je to zmena paradigmy, ktorá by mohla nanovo definovať podstatu obchodných transakcií. Prijatím všestrannosti a bezpečnosti technológie blockchain spoločnosť Paypal nielen uspokojuje súčasné požiadavky trhu, ale aj pripravuje pôdu pre budúcnosť, v ktorej budú digitálne meny neoddeliteľnou súčasťou ekonomickej štruktúry.

Vzhľadom na vývoj v oblasti finančných transakcií môžu byť funkcie kryptomien pre podnikateľské účty spoločnosti PayPal predzvesťou novej éry v obchode – éry, v ktorej sú flexibilita, rýchlosť a inovácie v popredí rastu a úspechu podnikania.

Beitrag PayPal a Kryptomeny: Revolúcia v Obchodných Transakciách wird zuerst angezeigt Kryptoblog24.

Hat Ihnen der Artikel gefallen? Unterstützen Sie SIA NEWS!

Ihre Unterstützung hilft uns, den Betrieb und die Weiterentwicklung des SIA NEWS-Systems fortzusetzen.
Vielen Dank für all Ihre Unterstützung.

Geben Sie einen gültigen Betrag ein.
Vielen Dank für Ihre Unterstützung.
Ihre Zahlung konnte nicht verarbeitet werden.
revolut banner

Kategorien

de_DE_formal