Zum Inhalt springen
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mehr anzeigen...

Generische Selektoren
Nur exakte Übereinstimmungen
Suche im Titel
Suche im Inhalt
Beitragstyp-Selektoren
Speisekarte

Slovák sa s výbušninami zabarikádoval v rakúskej obci, je podozrivý z vraždy

Rakúska polícia vykonáva rozsiahlu akciu v obci Zistersdorf pri slovenských hraniciach, kde sa snaží dopadnúť 59-ročného Slováka podozrivého z vraždy staršej ženy. Muž sa skrýva zrejme v niektorom z domov či vínnej pivnice v obci a okrem zbraní má pri sebe aj výbušniny. Jednu už zrejme odpálil a vážne zranil člena zasahujúcej špeciálnej jednotky, informovala rakúska […]
Weniger als 1 Minute. min.

Rakúska polícia vykonáva rozsiahlu akciu v obci Zistersdorf pri slovenských hraniciach, kde sa snaží dopadnúť 59-ročného Slováka podozrivého z vraždy staršej ženy.

Muž sa skrýva zrejme v niektorom z domov či vínnej pivnice v obci a okrem zbraní má pri sebe aj výbušniny. Jednu už zrejme odpálil a vážne zranil člena zasahujúcej špeciálnej jednotky, informovala rakúska verejnoprávna stanica ORF.

V noci na dnes rakúska polícia v obci Zistersdorf evakuovala desiatku domov, ktoré nadväzujú na vínne pivnice. Predpokladá sa, že podozrivý je práve v jednej z týchto pivníc, uviedla ORF. Do akcie je okrem špeciálnej zásahovej jednotky Cobra a expertov na výbušniny nasadených 120 policajtov.

Šesťdesiatpaťročnú ženu našli mŕtvu v miestnej vinici s bodnými ranami, uviedol dnes ráno policajný hovorca Johann Baumschlager. Podozrivým z vraždy je 59-ročný slovenský občan, ktorý bol zrejme známym zabitej ženy a ktorého svedkovia videli utekať v blízkosti miesta činu.

Hat Ihnen der Artikel gefallen? Unterstützen Sie SIA NEWS!

Ihre Unterstützung hilft uns, den Betrieb und die Weiterentwicklung des SIA NEWS-Systems fortzusetzen.
Vielen Dank für all Ihre Unterstützung.

Geben Sie einen gültigen Betrag ein.
Vielen Dank für Ihre Unterstützung.
Ihre Zahlung konnte nicht verarbeitet werden.
revolut banner

Kategorien

de_DE_formal