Zum Inhalt springen
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mehr anzeigen...

Generische Selektoren
Nur exakte Übereinstimmungen
Suche im Titel
Suche im Inhalt
Beitragstyp-Selektoren
Speisekarte

Tesla odhalila vlastný autonómny taxík. Je ako AI spoločnosť podhodnotená?

Americká spoločnosť Tesla, ktorá je už roky známa ako globálne najväčší výrobca elektromobilov, teraz s odhalením plne autonómneho taxíka Cybercab posúva svoju oblasť pôsobnosti ešte o krok ďalej. Keďže čelí klesajúcemu predaju a zvýšenej konkurencii, tento odvážny krok signalizuje jej pokračujúcu expanziu do oblasti autonómnych technológií a umelej inteligencie (AI), čím si chce otvoriť nové príležitosti. Napriek […]
Weniger als 1 Minute. min.

Americká spoločnosť Tesla, ktorá je už roky známa ako globálne najväčší výrobca elektromobilov, teraz s odhalením plne autonómneho taxíka Cybercab posúva svoju oblasť pôsobnosti ešte o krok ďalej. Keďže čelí klesajúcemu predaju a zvýšenej konkurencii, tento odvážny krok signalizuje jej pokračujúcu expanziu do oblasti autonómnych technológií a umelej inteligencie (AI), čím si chce otvoriť nové príležitosti.

Napriek tomu, že autonómna preprava nie je pre Teslu nič nové, v biznise robotických taxíkov sa doteraz nerealizovala. V tejto oblasti sa angažuje Waymo, patriaca pod materskú firmu Alphabet, vlastníka Google, služby autonómnych taxíkov prevádzkuje aj automobilka General Motors a čínsky Baidu. Táto technológia je však ešte stále vo svojej ranej fáze a ponúkané služby je možné využiť len v obmedzenom rozsahu.

Cybercab je konečne tu

Dlho oča…

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.

Hat Ihnen der Artikel gefallen? Unterstützen Sie SIA NEWS!

Ihre Unterstützung hilft uns, den Betrieb und die Weiterentwicklung des SIA NEWS-Systems fortzusetzen.
Vielen Dank für all Ihre Unterstützung.

Geben Sie einen gültigen Betrag ein.
Vielen Dank für Ihre Unterstützung.
Ihre Zahlung konnte nicht verarbeitet werden.
revolut banner

Kategorien

de_DE_formal