Zum Inhalt springen
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mehr anzeigen...

Generische Selektoren
Nur exakte Übereinstimmungen
Suche im Titel
Suche im Inhalt
Beitragstyp-Selektoren
Speisekarte

Veľká vďaka fanúšikom!

Basketbalistky ŠBK Šamorín vyhrali v rozhodujúcom zápase nad CBK Košice 72:59 a postúpili do semifinále Extraligy. Prvýkrát, od roku 2019! ,,Myslím si, že v úvode zápasu sme boli až veľmi namotivované, hlavne v obrane sme boli nedôrazné,“ začala hodnotenie Tímea Sujová, hrajúca trénerka nášho družstva. Síce Šamorínčanky v prvej štvrtine prehrávali už o osem bodov, po desiatich […]
Weniger als 1 Minute. min.

Basketbalistky ŠBK Šamorín vyhrali v rozhodujúcom zápase nad CBK Košice 72:59 a postúpili do semifinále Extraligy. Prvýkrát, od roku 2019!

,,Myslím si, že v úvode zápasu sme boli až veľmi namotivované, hlavne v obrane sme boli nedôrazné,“ začala hodnotenie Tímea Sujová, hrajúca trénerka nášho družstva. Síce Šamorínčanky v prvej štvrtine prehrávali už o osem bodov, po desiatich minútach už viedli. ,,Veľkú zásluhu na tom majú naši priaznivci, ktorí nám dodávali energiu. Boli našim šiestym hráčom na palubovke,“ poznamenala kapitánka Simona Marcová.

Síce počas duelu Košičanky párkrát sa dostali na ,,dostreľ“, naše dievčatá zabrali vždy v pravý čas a zaslúžene vyhrali o trinásť bodov. ,,Bola to skvelá tímová práca. Vždy sa našiel niekto, kto potiahol tím. Atmosféra v hale bola úžasná, ďakujeme fanúšikom že nás povzbudzovali cely zápas a radovali sa s nami z postupu do semifinále. Je paráda hrať pred takým obecenstvom. Priaznivcom patrí jedno veľké ďakujem,“ dodala Tímea Sujová.

Súperom nášho družstva v semifinále budú Piešťany. Duel sa bude hrať na tri víťazné zápasy. Prvé stretnutie je na programe 3. apríla v Piešťanoch. U nás sa bude hrať 6. apríla.

ŠBK Šamorín – CBK Košice 72:59

Štvrtiny: 21:17, 15:6, 21:18, 15:18.

ŠBK Šamorín: Lüttmerdingová 16, Marcová 14, Sujová 12, Vargová 11, Bábiková 7, Šípková 6, Ošťádalová 4, Slama 2, Fenesová.

Diváci: 200













The post Veľká vďaka fanúšikom! appeared first on Mesto Šamorín – Somorja Város.

Hat Ihnen der Artikel gefallen? Unterstützen Sie SIA NEWS!

Ihre Unterstützung hilft uns, den Betrieb und die Weiterentwicklung des SIA NEWS-Systems fortzusetzen.
Vielen Dank für all Ihre Unterstützung.

Geben Sie einen gültigen Betrag ein.
Vielen Dank für Ihre Unterstützung.
Ihre Zahlung konnte nicht verarbeitet werden.
revolut banner

Kategorien

de_DE_formal