Zum Inhalt springen
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mehr anzeigen...

Generische Selektoren
Nur exakte Übereinstimmungen
Suche im Titel
Suche im Inhalt
Beitragstyp-Selektoren
Speisekarte

Víkend prináša tri koncerty a jednu výstavu

Podľa všetkého bude nadchádzajúci víkend v Šamoríne rušný. V piatok 18. októbra o 20.00 hod. sa v Šup-Šup Music Clube uskutoční koncert Koppánya s názvom „Szállj fel, szabad madár!” Počas večera zaznejú známe hity z rockových opier a muzikálov. V sobotu 19. októbra o 16.30 hod. sa v At Home Gallery koná vernisáž spoločnej výstavy […]
Weniger als 1 Minute. min.

Podľa všetkého bude nadchádzajúci víkend v Šamoríne rušný.

V piatok 18. októbra o 20.00 hod. sa v Šup-Šup Music Clube uskutoční koncert Koppánya s názvom „Szállj fel, szabad madár!” Počas večera zaznejú známe hity z rockových opier a muzikálov.

V sobotu 19. októbra o 16.30 hod. sa v At Home Gallery koná vernisáž spoločnej výstavy Tijany Radenković a Jozefa Vanča s názvom Betweens. Výstava v priestoroch bývalej synagógy potrvá do 22. novembra.

Milovníci poézie a muziky sa v sobotu, o 19.00 hod. môžu tešiť na koncert skupiny Exfónia v Šup-Šup Music Clube. Exfónia sa vyše 30 rokov konzekventne venuje zhudobňovaniu poézie slovenských (Jozef Urban, Maroš Bančej, Daniel Hevier) aj zahraničných (Christian Morgenstern, liverpoolski básnici) autorov.

V ten istý večer, 19. októbra, od 20.00 hod. vystúpi v Mozi Clube kapela Tudósok, ktorá je jedným z najznámejších predstaviteľov súčasného maďarského undergroundu a progresívnej hudby. Čerpá z rôznych hudobných žánrov a poézie, vytvárajúc tak mimoriadne osobitý, výrazne východoeurópsky štýl.

Prajeme pekný víkend a príjemnú zábavu!




The post Víkend prináša tri koncerty a jednu výstavu appeared first on Mesto Šamorín – Somorja Város.

Hat Ihnen der Artikel gefallen? Unterstützen Sie SIA NEWS!

Ihre Unterstützung hilft uns, den Betrieb und die Weiterentwicklung des SIA NEWS-Systems fortzusetzen.
Vielen Dank für all Ihre Unterstützung.

Geben Sie einen gültigen Betrag ein.
Vielen Dank für Ihre Unterstützung.
Ihre Zahlung konnte nicht verarbeitet werden.
revolut banner

Kategorien

de_DE_formal