Zum Inhalt springen
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mehr anzeigen...

Generische Selektoren
Nur exakte Übereinstimmungen
Suche im Titel
Suche im Inhalt
Beitragstyp-Selektoren
Speisekarte

Zbierka detského zimného šatstva

Terénni a komunitní pracovníci mesta Žiar nad Hronom vyhlasujú verejnú zbierku detského zimného šatstva vo veku od 0 do 10 rokov. Zbierka sa uskutoční v termíne od 11. do 20. januára v pondelok, stredu a štvrtok v čase od 8.00 do 12.00 hod. v Komunitnom centre na Chrástekovej ulici v Žiari nad Hronom, v budove […]
Weniger als 1 Minute. min.

Terénni a komunitní pracovníci mesta Žiar nad Hronom vyhlasujú verejnú zbierku detského zimného šatstva vo veku od 0 do 10 rokov.

Zbierka sa uskutoční v termíne od 11. do 20. januára v pondelok, stredu a štvrtok v čase od 8.00 do 12.00 hod. v Komunitnom centre na Chrástekovej ulici v Žiari nad Hronom, v budove tzv. Jadranov.

Cieľom zbierky je pomôcť rodinám s deťmi, ktoré sa ocitli v hmotnej núdzi a ich život je sprevádzaný nepriaznivými situáciami. Zbierka sa zameriava na zimné detské šatstvo, vzhľadom k tomu, že je chladné počasie. Darovať môžete zimné bundy, rukavice, šály, svetre, roláky, nohavice, pančuchy, ponožky, zimnú obuv. Prosíme, nenoste šatstvo iného druhu, než o ktoré žiadame. Šatstvo zbierame len v určenom termíne. Telefonický kontakt: 0917 552 817.

 

Hat Ihnen der Artikel gefallen? Unterstützen Sie SIA NEWS!

Ihre Unterstützung hilft uns, den Betrieb und die Weiterentwicklung des SIA NEWS-Systems fortzusetzen.
Vielen Dank für all Ihre Unterstützung.

Geben Sie einen gültigen Betrag ein.
Vielen Dank für Ihre Unterstützung.
Ihre Zahlung konnte nicht verarbeitet werden.
revolut banner

Kategorien

de_DE_formal