Zum Inhalt springen
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mehr anzeigen...

Generische Selektoren
Nur exakte Übereinstimmungen
Suche im Titel
Suche im Inhalt
Beitragstyp-Selektoren
Speisekarte

Ženy s týmito menami sú ako magnet na šťastie. Tieto mená prinášajú svojim majiteľkám nielen šťastie, ale aj peniaze

7.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dean Drobot). Výber mena je pre mnohých ľudí naozaj ťažkým orieškom. Často sme ovplyvnení tým, ako to znie alebo či nám to pripomína milovanú tetu alebo naopak nenávideného kolegu. Niektorí ľudia sa spoliehajú na význam krstného mena. Ukázalo sa, že to nemusí byť najhorší nápad. Ženám s určitými menami […]
Weniger als 1 Minute. min.

7.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dean Drobot).

Výber mena je pre mnohých ľudí naozaj ťažkým orieškom. Často sme ovplyvnení tým, ako to znie alebo či nám to pripomína milovanú tetu alebo naopak nenávideného kolegu. Niektorí ľudia sa spoliehajú na význam krstného mena. Ukázalo sa, že to nemusí byť najhorší nápad. Ženám s určitými menami praje šťastie ako máloktorým iným. Ktoré ženy to majú vždy ľahké?

Mená, ktoré pôsobia ako magnet na šťastie a peniaze?
Foto: shutterstock/Dean Drobot

Kalendár mien je zdrojom, na ktorý sa odvolávame najmä vtedy, keď sa staneme rodičmi a chceme pomenovať svoje dieťa. Niektorí ľudia však radi uspokoja svoju zvedavosť a pozrú sa tam bez možnosti jednoducho zistiť, s akými vlastnosťami sa spája daný človek. Ukazuje sa, že niektorí z nich majú obrovské šťastie. Ako sa volajú ženy narodené pod šťastnou hviezdou? Tu je krátky zoznam.

Tieto ženy majú naozaj šťastie

Dorota v gréčtine znamená „Boží dar“. Už len tento preklad môže stačiť na to, že žene s týmto menom nechýba šťastie. Doroty sú temperamentné, aktívne a zvedavé na svet. Vyznačujú sa však aj tým, že sú rozumné, a preto sa málokedy dostanú do problémov.

Sofia pochádza z gréčtiny a znamená „múdrosť“. Sofie sú impulzívne, hravé ženy. Milujú cestovanie a spoznávanie sveta. Pri všetkej tejto ľahkovážnosti sú však schopné aj logického myslenia. Preto sa dokážu vždy postaviť na nohy.

Viktória je latinský výraz pre „víťazstvo“. Ťažko by sa dalo lepšie vysvetliť, prečo majú nositeľky tohto mena výnimočné šťastie.

Alexandra pochádza z gréčtiny a znamená „ochrankyňa ľudu“. Alexandry sú ženy silného charakteru, tvorivé a impulzívne. Je pre ne ťažké sedieť v pokoji. Milujú dobrodružstvo. Majú neuveriteľné vodcovské schopnosti, a zároveň sú disciplinované. Vďaka tomu je im osud priaznivo naklonený.

Justína v latinčine znamená „spravodlivá“. Ženy s týmto menom sú dynamické a prudké. Sú to individualistky. Vždy sa dokážu prispôsobiť situáciám, a preto bez problémov nájdu východisko aj z tej najťažšej situácie.

Monika z gréčtiny znamená „sama“. Nejde však o to, aby bola sama. Moniky sú nezávislé, rozhodné a tvrdohlavé. Keď sa pre niečo rozhodnú, urobia všetko pre to, aby to dosiahli. Nenechajú sa oklamať, takže neúspech neprichádza do úvahy.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ženy s týmito menami sú najinteligentnejšie. Čím sú výnimočné?

Ženy s týmito menami majú špecifický charakter. Sú to typické žiarlivky. Svojho partnera si strážia ako oko v hlave

Der Beitrag Ženy s týmito menami sú ako magnet na šťastie. Tieto mená prinášajú svojim majiteľkám nielen šťastie, ale aj peniaze erschien zuerst auf Leidenschaft in dir.

Hat Ihnen der Artikel gefallen? Unterstützen Sie SIA NEWS!

Ihre Unterstützung hilft uns, den Betrieb und die Weiterentwicklung des SIA NEWS-Systems fortzusetzen.
Vielen Dank für all Ihre Unterstützung.

Geben Sie einen gültigen Betrag ein.
Vielen Dank für Ihre Unterstützung.
Ihre Zahlung konnte nicht verarbeitet werden.
revolut banner

Kategorien

de_DE_formal