Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Show more...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ekologové mysleli, že našli obrovského mořského hada. Šlo o omyl, který je šokoval

Teplé podzimní počasí stále láká mnoho lidí na dánské pobřeží. Na ekologické správce většinou čekají plasty a další odpadky, které odvážejí z pláží. V pondělí ale objevili zcela něco jiného, na první ohledání to připomínalo mořského hada, píše dánský Presse-fotos.dk. ČTĚTE TAKÉ: Hrátky na pláži se změnily v tragédii. Dvojici chlapců pohřbil na dovolené písek […]
Less than 1 min. min.

Teplé podzimní počasí stále láká mnoho lidí na dánské pobřeží. Na ekologické správce většinou čekají plasty a další odpadky, které odvážejí z pláží. V pondělí ale objevili zcela něco jiného, na první ohledání to připomínalo mořského hada, píše dánský Presse-fotos.dk.

READ ALSO: Hrátky na pláži se změnily v tragédii. Dvojici chlapců pohřbil na dovolené písek

Nálezci obří kousek přivezli do přírodovědného centra NaturBornholm, kde zjistili, jak moc se spletli. Odborníci potvrdili, že se jedná o velrybí penis, pravděpodobně z mrtvého keporkaka, který se letos v létě vyplavil na pláži Dueodde. „Je to velmi překvapivý objev,“ popsal Nielsen pro TV 2 Bornholm.

Reprodukční orgán přírodovědcům napoví více o uhynulém keporkakovi na jižní pláži. „Konečně můžeme s jistotou říci, že velryba byla samec,“ dodal Nielsen. Silně páchnoucí pohlavní orgán uložili do mrazáku a společně s výzkumníkem velryb se rozhodnou, co se vzácným nálezem bude.

YOU MIGHT BE INTERESTED IN: Drsné záběry: Žralok nejdříve dlouhé minuty kroužil okolo rybářů. Poté se zakousl do lodi

Did you like the article? Support SIA NEWS!

Your support will help us to continue the operation and development of the SIA NEWS system.
Thank you for all your support.

Enter a valid amount.
Thank you for your support.
Your payment could not be processed.
revolut banner

Categories

en_US