Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Show more...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Hacknutie Ethena Labs

Dňa 18. septembra 2024 došlo k hacknutiu frontendu webovej stránky Ethena Labs, čo si vyžiadalo okamžité zastavenie všetkých aktivít na stránke. Tento útok bol zameraný na účet registrátora domény spoločnosti, čo je znepokojujúci trend, ktorý sa v poslednej dobe objavuje v kryptoindustrii. Napriek tomu, že samotný blockchainový protokol a finančné prostriedky používateľov zostali nedotknuté, incident […]
Less than 1 min. min.

Dňa 18. septembra 2024 došlo k hacknutiu frontendu webovej stránky Ethena Labs, čo si vyžiadalo okamžité zastavenie všetkých aktivít na stránke. Tento útok bol zameraný na účet registrátora domény spoločnosti, čo je znepokojujúci trend, ktorý sa v poslednej dobe objavuje v kryptoindustrii. Napriek tomu, že samotný blockchainový protokol a finančné prostriedky používateľov zostali nedotknuté, incident poukázal na potrebu zvýšenej ostražitosti a bezpečnostných opatrení.

Ethena Labs je známa ako jedna z popredných spoločností v oblasti syntetických dolárov v DeFi sektore, s kolateralizovaným tokenom viazaným na doláre, ktorý má zásobu vo výške 2,6 miliardy dolárov. Väčšina týchto tokenov je vydaná na Ethereu, čo z Etheny robí významného hráča na trhu. Avšak, s rastúcou konkurenciou a novými hráčmi na scéne, ako je DWF Labs, ktorý pracuje na svojej ponuke syntetických dolárov, je dôležité, aby spoločnosti ako Ethena Labs neustále zlepšovali svoje bezpečnostné protokoly a ochranu pred podobnými útokmi.

V reakcii na incident, Ethena Labs vydala varovanie pre svojich používateľov, aby sa vyhýbali interakcii so stránkami alebo aplikáciami, ktoré sa vydávajú za frontend Ethena, a odporučila im odpojiť svoje peňaženky a vyhnúť sa transakciám, kým nebude bezpečnosť obnovená. Toto je kritický krok, ktorý pomáha chrániť používateľov pred potenciálnymi stratami a zneužitím ich aktív.

Kybernetické útoky, ako je tento, sú pripomienkou toho, že v oblasti DeFi je potrebná neustála ostražitosť. Spoločnosti musia byť pripravené rýchlo reagovať na bezpečnostné hrozby a zabezpečiť, aby ich systémy boli odolné voči takýmto útokom. Zatiaľ čo technológia blockchainu ponúka mnoho výhod, vrátane transparentnosti a bezpečnosti, je dôležité pamätať na to, že žiadny systém nie je imúnny voči kybernetickým hrozbám.

Contribution Hacknutie Ethena Labs is shown first on Kryptoblog24.

Did you like the article? Support SIA NEWS!

Your support will help us to continue the operation and development of the SIA NEWS system.
Thank you for all your support.

Enter a valid amount.
Thank you for your support.
Your payment could not be processed.
revolut banner

Categories

en_US