Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Show more...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Herec Ben Stiller říká, že si přeje, aby byl černý, zatímco nabádá lidi, aby hlasovali pro Kamalu Harrisovou (video)

Drtivá většina hollywoodských celebrit podporuje demokraty – a to obzvlášť tehdy, kdy jde o zástupce Deep State. Jen malá část celebrit je na opačné straně, případně se k politice vůbec nevyjadřuje. Někteří známí herci či zpěváci jsou také až fanatičtí radikálové, což znamená, že plně podporují všechny součásti radikální agendy – od LGBTQ, přes výměnu […]
Less than 1 min. min.

Drtivá většina hollywoodských celebrit podporuje demokraty – a to obzvlášť tehdy, kdy jde o zástupce Deep State. Jen malá část celebrit je na opačné straně, případně se k politice vůbec nevyjadřuje.

Někteří známí herci či zpěváci jsou také až fanatičtí radikálové, což znamená, že plně podporují všechny součásti radikální agendy – od LGBTQ, přes výměnu obyvatel, potraty až do porodu až po protibělošský rasismus (BLM).

Průběžně vám zde představuji známé hollywoodské celebrity, které tuto agendu tvrdě podporují, ale i onu menšinu, která se staví rázně proti.

K těm, kteří jsou skutečně velmi radikálními podporovateli progresivismu, patří také herec Ben Stiller, který tvrdí, že by si přál být černochem.

Na nedávné virtuální fundraisingové akci s názvem „Komici pro Kamalu“ vyvolal herec Ben Stiller kontroverzi svými poznámkami o rase a identitě a zároveň vyzval účastníky, aby podpořili prezidentskou kampaň Kamaly Harrisové.

Hollywoodské elity jsou opět v plné síle. Spolu se Stillerem byli mezi těmi, kteří se přihlásili k účasti, Jason Bateman, Cecily Strong a D.L. Hughley.

Stiller, známý například filmem „Zoolander,“ chválil Harrisovou za její různorodý původ a nazýval ji „Indiánkou, černoškou a vším ostatním.“

Tvrdil, že zvolení Harrisové by bylo „historickým milníkem“ a krokem vpřed pro zemi.

 

Během hovoru se Stiller pokusil postavit do pozice sympatické osobnosti a zdůrazňoval své vlastní smíšené dědictví jako napůl Žida a napůl Ira.

„Víte, já jsem napůl Žid a napůl Ir. Přál bych si být černý. Každý bílý Žid si přeje, aby byl černý,“ dodal Stiller.

Během hovoru Stiller přislíbil darovat 150 000 dolarů na kampaň Harrisové a povzbudil ostatní, aby přispěli a zapojili se. Vyjádřil svou touhu po prezidentovi, který upřednostňuje demokracii, empatii a humor, což jsou vlastnosti, které Harrisové připisuje.

„Chová se jako lidská bytost, má empatii a humor,“ řekl Stiller.

Zde je přepis celého propagačního videa Bena Stillera, video najdete pod článkem:

„Chci vám jen oznámit, že přidávám dar ve výši 150 000 dolarů. To je super. Pojďme se do toho pustit. Chladný? Ano. Vím, co si myslíte. Pravděpodobně je tu další vtipný chlapík, který vám řekne, proč volit Kamalu Harris. Ale mám pocit, že jsem jiný, protože nejsem komik. Jsem herec. Hrál jsem Dereka Zoolandera.

Před 25 lety se mi zaseklo péro v zipu, pokud jste dost staří na to, abyste to pochopili. Vím, o čem mluvím. Můžete mi věřit. To je místo, kde si představuji, že se tisíce lidí na Zoomu jen smějí. Takže prostě počkám. Směju se. Děkuju. Ne, vážně, jsem tady, protože jsem upřímně nadšený z toho, že máme potenciál tyto volby skutečně vyhrát.

To, co se stalo v posledních několika týdnech, je jen obrat a to, že viceprezidentka Harrisová může tuto věc skutečně vyhrát, pokud se všichni shromáždíme a skutečně využijeme této neuvěřitelné energie, která se děje. Chci mít v Bílém domě jen slušného člověka, člověka, kterému záleží na demokracii víc než na něm samém, který nelže, který nepodněcuje hněv a vztek, někoho, komu záleží na lidech.

A to je Kamala Harris. Je jako lidská bytost. Chová se jako lidská bytost, má empatii a humor a je krásná, když se směje, protože je to skutečná osoba, která na věci reaguje. A věřím ve všechno, za čím si stojí. Chce skoncovat s násilím páchaným střelnými zbraněmi v zemi.

Zítra večer je na Zoomu o násilí páchaném střelnými zbraněmi. Chci říct, jak každý ví, že jsme jediná země s vysokým počtem obyvatel na světě, která má tento problém.

Je to hrozné, protože se to dá změnit. Můžeme s tím něco udělat a ona na tom bude pracovat. Dodává energii celé skupině lidí, kteří se dříve neangažovali. Myslím, že je to nesmírně důležité. Mimochodem, vím, že je to k popukání.

To je pravděpodobně nejvtipnější z toho všeho. Je mi líto. Trochu jsem se zintenzivnil ohledně toho, jak se cítím. Ale to, že bude bojovat za právo ženy na volbu, to je strašně důležité.

Mám dvaadvacetiletou dceru a vím, že je to pro ni velmi důležité. Ona se právě dívá. Ahoj, Ello. Tato otázka je pro většinu lidí v této zemi velmi důležitá. Jen vidím, že její generace se angažuje tak, jak tomu dříve nebylo.

Mému synovi je 19 let. Půjde volit ve svých prvních volbách. Za posledních 10 let vyrostli v tomto šíleném světě a s úrovní diskurzu, která se právě dostala na tak nízkou úroveň. Je to šance, jak skutečně chránit demokracii a jít správným směrem a jít kupředu. To je důvod, proč každý musí jít ven, hlasovat a darovat.

Je také historickou kandidátkou. Bude to první žena v prezidentské funkci, a to je neuvěřitelně vzrušující. Ona je Indka, ona je černá, ona je všechno.

Můžete být více než jednou věcí. Je to neuvěřitelné. Jsem Žid a Ir. Přál bych si být černý. Každý bílý Žid si přeje, aby byl černý.

Je to prostě, jít ven a hlasovat a darovat a využít toho. Právě teď je tak důležitá doba. S touto vlnou energie, která se děje, s ní musíme pokračovat. Tak prosím udělejte vše, co je ve vašich silách.“

 

BREAKING: Hollywood actor Ben Stiller donated $150,000 to Kamala Harris in the of ‘Comics for Kamala” Zoom call.

Stiller: “I just want to let you know I’m gonna match your hundred and fifty thousand dollar donation.”

“she’s also a historic candidate, you know, it’s gonna… pic.twitter.com/d8Lf6A1XBh

— Dom Lucre | Breaker of Narratives (@dom_lucre) August 6, 2024

Rate this post!

[Total: 2 On average: 5]

Did you like the article? Support SIA NEWS!

Your support will help us to continue the operation and development of the SIA NEWS system.
Thank you for all your support.

Enter a valid amount.
Thank you for your support.
Your payment could not be processed.
revolut banner

Categories

en_US