Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Show more...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

„Islám je budoucností pro Evropu,“ říkají muslimové z Francie (video)

Níže můžete shlédnout starší video, které bylo podle všeho natočeno ještě za dob Sarkozyho vlády (2007 – 2012), tedy je již více než 10 let staré. Připomíná nám, že muslimové již delší dobu chystají nejen převzetí Francie, ale celé Evropy. Migrační pakt – a v něm skryté kvóty  – je samozřejmě způsobem, jak chce EU, […]
Less than 1 min. min.

Níže můžete shlédnout starší video, které bylo podle všeho natočeno ještě za dob Sarkozyho vlády (2007 – 2012), tedy je již více než 10 let staré. Připomíná nám, že muslimové již delší dobu chystají nejen převzetí Francie, ale celé Evropy.

Migrační pakt – a v něm skryté kvóty  – je samozřejmě způsobem, jak chce EU, která je velmi úzce napojena na Muslimské bratrstvo, rychleji islamizovat i ty země, které se tomuto osudu zatím více či méně úspěšně vyhýbaly.

Je třeba si uvědomit, že za dobu od natočení videa níže se muslimové ještě dále namnožili, další miliony do Evropy díky politice otevřených hranic přicestovaly a také dochází ke slučování rodin.

Mýtus, že jim jde jen o dávky, zpochybňuje fakt, že jsou islamizovány i země, které nabízí mnohem nižší dávky, než jaké jsou například u nás.

Muslimy vždy táhne jejich komunita – třeba jen malá, ale i přítomnost mešit a modliteben, případně islámu vstřícné zákony (je jen otázkou času, než zjistí, že v tomto ohledu máme zdaleka nejvstřícnější zákony).

Nyní se již ani v Německu nebojí otevřeně požadovat zavedení chalífátu a práva šaría – a souhlasí s tím většina.

Na záběrech z videa skupina muslimů otevřeně vyjadřuje svou nespokojenost s tehdejší francouzskou vládou a své budoucí ambice dobýt Evropu.

Ve videu radikálové začínají fňukáním nad tím, co vnímají jako „nedostatečnou podporu“ ze strany francouzského státu (sociální dávky považují za povinnou daň podřadného bezvěrce nadřazenému muslimovi).

„Lidé hladoví, jejich skříně jsou prázdné, jejich ledničky jsou téměř prázdné,“ tvrdí jeden z řečníků a naznačuje, že francouzská vláda neudělala dost, aby se postarala o jejich potřeby. Navzdory rozsáhlým programům sociální péče trvají na tom, že by se mělo dělat více.

Rétorika se rychle mění ve zlověstnější tón. „Prostě si říkáme: ‚Ach, možná je čas se připravit… Náš hněv je dnes více než viditelný!‘ Protože když vidíme, jak jsme utlačovaní, nikdy nevíme…,“ varuje jeden z řečníků a naznačuje možné budoucí násilí, pokud nebudou splněny jejich požadavky.

Dále otevřeně hovoří o dobytí Evropy:

„Islám je budoucností pro Západ, je to budoucnost pro Paříž, je to budoucnost pro Francii, je to budoucnost pro Evropu. Islám přijde a ovládne všechna tato hlavní města, jedno po druhém,“ směle prohlašuje jeden z řečníků.

Toto prohlášení jasně a otevřeně odhaluje jejich plány na to, co považují za nevyhnutelnou dominanci islámu nad evropskými společnostmi, kulturami a zákony.

Řečníci kritizovali zaměření na povrchní aspekty jejich náboženství, jako jsou vousy a nikáby, a tvrdili, že tyto problémy odvádějí pozornost od závažnějších socioekonomických křivd.

„Čeho se obáváte? Našeho oblečení. Nevíte, zda naše vousy nebo nikáb žen zhorší situaci Francouzů?“ ptají se a naznačují, že tyto obavy jsou triviální ve srovnání s jejich širší agendou.

Na otázku: „Souhlasíte s demokracií?“ je odpovědí hlasité „Ne!“

Paradox však je, že samotnou Francii se jim zřejmě nakonec podaří převzít zcela demokratickou cestou….

 

Rate this post!

[Total: 0 On average: 0]

Did you like the article? Support SIA NEWS!

Your support will help us to continue the operation and development of the SIA NEWS system.
Thank you for all your support.

Enter a valid amount.
Thank you for your support.
Your payment could not be processed.
revolut banner

Categories

en_US