Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Show more...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kariéra EXPO 2024: Veľtrh práce v Bratislave, ktorý môže zmeniť vašu budúcnosť

Dnes sa v Starej tržnici v Bratislave koná tretí ročník veľtrhu práce Kariéra EXPO 2024. Toto jednodňové podujatie prináša návštevníkom príležitosť naštartovať kariéru, získať nové kontakty a získať cenné rady od odborníkov z rôznych odvetví. Veľtrh je otvorený pre všetkých – od študentov, ktorí hľadajú svoje prvé pracovné skúsenosti, až po skúsených profesionálov, ktorí zvažujú […]
Less than 1 min. min.

Dnes sa v Starej tržnici v Bratislave koná tretí ročník veľtrhu práce Kariéra EXPO 2024. Toto jednodňové podujatie prináša návštevníkom príležitosť naštartovať kariéru, získať nové kontakty a získať cenné rady od odborníkov z rôznych odvetví.

Veľtrh je otvorený pre všetkých – od študentov, ktorí hľadajú svoje prvé pracovné skúsenosti, až po skúsených profesionálov, ktorí zvažujú zmenu smerovania. Kariéra EXPO ponúka bohatý sprievodný program, v ktorom si návštevníci môžu skonzultovať svoje životopisy, absolvovať testy z jazykových a IT zručností, či získať cenné rady na zlepšenie svojich pracovných návykov.

Stretnutie so zamestnávateľmi a personalistami z rôznych sektorov môže byť kľúčovým krokom pre každého, kto hľadá nové možnosti rozvoja. Pripravené sú tiež workshopy zamerané na osobnostný rast a prednášky odborníkov, ktorí pomôžu návštevníkom identifikovať ich silné stránky a potenciál.

Kariéra EXPO 2024 je miestom, kde sa spája vzdelávanie a kariérne príležitosti. V dnešnej dobe, keď sa pracovný trh neustále mení, ponúka veľtrh jedinečnú šancu nájsť inšpiráciu a správne smerovanie pre svoju budúcnosť. Ak hľadáte zmenu alebo len chcete zistiť, aké možnosti sú pre vás dostupné, neváhajte navštíviť tento výnimočný veľtrh v srdci Bratislavy.

Viac informácií TU:

https://karieraexpo.zoznam.sk/

redakcia PremiumNews

The post Kariéra EXPO 2024: Veľtrh práce v Bratislave, ktorý môže zmeniť vašu budúcnosť first appeared on Premium NEWS™.

Did you like the article? Support SIA NEWS!

Your support will help us to continue the operation and development of the SIA NEWS system.
Thank you for all your support.

Enter a valid amount.
Thank you for your support.
Your payment could not be processed.
revolut banner

Categories

en_US