Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Show more...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Menzelová otevřeně: Byla jsem naivní a dělala chyby. Nikomu nic není do toho, jak teď žiju

Jiří Menzel – věčná oscarová režisérská hvězda, která uhasla před čtyřmi lety, zanechala v lidech mnoho skvělých vzpomínek. A to nejenom na svůj bohatý život, ale i na ten filmový. Své o tom ví i Menzelová, která je s ním sdílela. ČTĚTE TAKÉ: Herečka Regina Rázlová je v nemocnici. Měla mít problémy i s mluvením Nosit jméno […]
Less than 1 min. min.

Jiří Menzel – věčná oscarová režisérská hvězda, která uhasla před čtyřmi lety, zanechala v lidech mnoho skvělých vzpomínek. A to nejenom na svůj bohatý život, ale i na ten filmový. Své o tom ví i Menzelová, která je s ním sdílela.

ČTĚTE TAKÉ: Herečka Regina Rázlová je v nemocnici. Měla mít problémy i s mluvením

Nosit jméno slavného umělce však prý mělo, a dosud má, své výhody i nevýhody. „Kolikrát se setkávám s tím, že řada lidí si už něco dopředu myslí, a pak mě to stojí úsilí, z toho ustupovat,“ svěřila se pro ShowTime.

S Menzelem, svým o čtyřicet let starším budoucím manželem, se poprvé setkala před téměř třiceti lety. Vzpomíná, že tehdy byla „naivním dítětem“.

Slavný protějšek ji navíc vůbec nepoučil o tom, jak má zacházet s novináři a jak vystupovat v médiích. „Udělala jsem hodně různých chyb, ale bylo to skvělé,“ shrnula.

Po boku oblíbeného herce a režiséra prožila Menzelová více než dvě dekády. Chvíli však byli od sebe. V roce 2008 poprvé otěhotněla s jeho kolegou a režisérem Jaroslavem Brabcem. Ještě rok a půl s ním vychovávala dceru Aničku, ale nakonec se rozešli. Pak nějakou dobu žila sama.

Nakonec se dali s Menzelem opět dohromady a společně přivedli na svět dceru Evu Marii. Ještě za Menzelova života se jí narodil syn Albert, kterého má s egyptologem Miroslavem Bártou.

Její soukromý život a vztahy pravidelně přitahují pozornost mnoha bulvárních médií. Na to však producentka říká jediné: „Žiju si život podle sebe, podle svého, podle dohody s Jirkou, jakou jsme měli. Nikomu do toho nic není. Žít v sounáležitosti sám se sebou je důležité.“

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Lidi reagovali, jako bych prošla změnou pohlaví, říká Rolins o plastice. Překvapily ji vzkazy žen

Did you like the article? Support SIA NEWS!

Your support will help us to continue the operation and development of the SIA NEWS system.
Thank you for all your support.

Enter a valid amount.
Thank you for your support.
Your payment could not be processed.
revolut banner

Categories

en_US