Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Show more...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Podívejte se, jak se v USA shání hlasy pro Kamalu Harrisovou (video)

V USA se nyní stává virální video, ve kterém je vidět, jak údajná vnučka drží svojí babičce ruku a vyplňuje za ni volební hlas pro Kamalu Harrisovou. Zároveň se připomíná rok 2020, kdy se konaly „masové nálety“ na různé pečovatelské domy, kde již mnoho lidí ani neví, co se kolem nich děje, natož aby tušili, […]
Less than 1 min. min.

V USA se nyní stává virální video, ve kterém je vidět, jak údajná vnučka drží svojí babičce ruku a vyplňuje za ni volební hlas pro Kamalu Harrisovou.

Zároveň se připomíná rok 2020, kdy se konaly „masové nálety“ na různé pečovatelské domy, kde již mnoho lidí ani neví, co se kolem nich děje, natož aby tušili, koho volí (nebo že vůbec volí)…

Než půjdeme k tématu, tak připomínám, že v některých státech USA již mohou voliči předčasně hlasovat a zasílají se také korespondenční hlasy. Proto již nyní mohou být vidět záběry toho, jak někdo vyplňuje volební lístek.

Na šokujícím videu, které bylo zveřejněno na sociálních sítích, je vidět žena, která stojí vedle starší ženy, která vypadá, že je buď v nemocnici, nebo v pečovatelském domě. Žena stojící na videu má na sobě tričko s nápisem: „VOTE“ (volte).

„Chceš volit první černošskou prezidentku v historii?“ ptá se žena v tričku VOTE starší ženy.

 

„Ano,“ odpoví starší žena. Není jasné, zda má starší žena ponětí, co se po ní chce, nebo zda rozumí slovům, která jí říká její vnučka.

„Dobře,“ odpoví údajná vnučka a dodá: „Ona je taky demokratka!“

Žena vloží pero do ruky své údajné babičky a začne pohybovat rukou směrem k hlasovacímu lístku, který položila na stůl.

„Tak ti ukážu, kam máš psát,“ říká vnučka a přitahuje pero a ruku starší ženy blíž k hlasovacímu lístku.

„Drž si pero v ruce,“ říká, když uchopí starší ženu za ruku a zápěstí.

Vnučka pak oběma rukama drží pero v ruce starší ženy, když se blíží k volebnímu lístku. Pak, s úplnou kontrolou nad rukou starší ženy, její vnučka násilně vyplní hlasovací lístek, údajně jménem Kamaly Harrisové.

„Dobrá práce, babi!“ vykřikne vnučka, uvolní sevření babiččiny ruky a natáhne se, aby sebrala hlasovací lístek ze stolu. „Musíte volit první prezidentku!“ říká nadšená vnučka, když si prohlíží svou práci na volebním lístku, který násilím vyplnila pro svou babičku.

 

This is how they’re getting Democrats to vote. pic.twitter.com/PJYXx8xmeF

— Ian Miles Cheong (@stillgray) October 16, 2024

Není to poprvé, co byl starší člověk žijící v pečovatelském domě zneužit výměnou za hlas pro vybraného kandidáta rodinným příslušníkem nebo organizací, která chodí do pečovatelských domů a sbírá hlasovací lístky.

Například v Michiganu zástupci z úřadu ministra zahraničí zahlcují pečovatelské domy, aby zaregistrovali voliče, z nichž mnozí jsou nezpůsobilí.

Několik statečných rodin z Wisconsinu se v roce 2020 obrátilo na soudce Nejvyššího soudu Michaela Gablemana a jeho výbor poté, co zjistili, že někdo hlasoval za jejich blízkého žijícího v pečovatelském domě.

Podle právníka Ericka Kardaala se tato aktivita odehrávala po celém Wisconsinu.

Soudce Gableman během slyšení prozradil, že pečovatelské domy ve městech financovaných Zuckerbergem měly 100% účast. To je jasný volební podvod, který odhalili.

Zvláštní vyšetřovatel vyšetřující podezření na nesrovnalosti ve volbách ve Wisconsinu v roce 2020 zjistil, že 91 pečovatelských domů v okresech Milwaukee, Racine, Dane, Kenosha a Brown mělo v roce 2020 volební účast v rozmezí od 95 % do 100 % – ve srovnání s celkovou celostátní mírou účasti 67 % v roce 2020 a 60 % v roce 2016.

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Did you like the article? Support SIA NEWS!

Your support will help us to continue the operation and development of the SIA NEWS system.
Thank you for all your support.

Enter a valid amount.
Thank you for your support.
Your payment could not be processed.
revolut banner

Categories

en_US