Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Show more...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Premiér podáva prezidentovi návrh na vymenovanie nového ministra zdravotníctva

www.slovanskenoviny.sk/rss Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) po konzultáciách s predsedom Hlasu-SD Matúšom Šutajom Eštokom podáva prezidentovi SR Petrovi Pellegrinimu návrh na vymenovanie Kamila Šaška za člena vlády s poverením riadiť rezort zdravotníctva. Informoval o tom tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR.   O návrhu Šaška na post ministra zdravotníctva informoval v stredu Šutaj […]
Less than 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) po konzultáciách s predsedom Hlasu-SD Matúšom Šutajom Eštokom podáva prezidentovi SR Petrovi Pellegrinimu návrh na vymenovanie Kamila Šaška za člena vlády s poverením riadiť rezort zdravotníctva. Informoval o tom tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR.

 

O návrhu Šaška na post ministra zdravotníctva informoval v stredu Šutaj Eštok. Šaško pôsobil ako štátny tajomník na ministerstve hospodárstva, vláda ho z tejto pozície v stredu odvolala. Šéf Hlasu-SD poukázal na ekonomické a manažérske vzdelanie Šaška. Do funkcie podľa Šutaja Eštoka prinesie kombináciu strategického myslenia a praktických zručností.

Odchádzajúca ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková (Hlas-SD) doručila svoju demisiu prezidentovi v utorok (8. 10.). Hlava štátu ju ešte neprijala. Avizovala, že tak urobí v momente, keď od predsedu vlády dostane návrh na jej nástupcu.

hlavnydennik.sk

Príspevok Premiér podáva prezidentovi návrh na vymenovanie nového ministra zdravotníctva je zobrazený ako prvý na .

Did you like the article? Support SIA NEWS!

Your support will help us to continue the operation and development of the SIA NEWS system.
Thank you for all your support.

Enter a valid amount.
Thank you for your support.
Your payment could not be processed.
revolut banner

Categories

en_US