Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Show more...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rezort školstva odkúpil hotel v Jasnej: Po rekonštrukcii má slúžiť dobrej veci

www.slovanskenoviny.sk/rss Rezort školstva v máji odkúpil hotel Junior v Jasnej, slúžiť by mohol pre účely mládeže. Na realizáciu zámeru je však nevyhnutné vyčleniť ďalšie finančné prostriedky. Budova je totiž v súčasnosti nespôsobilá riadneho využitia z dôvodu požiaru. Štát vie prípadne využiť a zhodnotiť majetok aj iným spôsobom. Uviedol to odbor komunikácie a marketingu Ministerstva školstva, […]
Less than 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Rezort školstva v máji odkúpil hotel Junior v Jasnej, slúžiť by mohol pre účely mládeže. Na realizáciu zámeru je však nevyhnutné vyčleniť ďalšie finančné prostriedky.

Budova je totiž v súčasnosti nespôsobilá riadneho využitia z dôvodu požiaru. Štát vie prípadne využiť a zhodnotiť majetok aj iným spôsobom. Uviedol to odbor komunikácie a marketingu Ministerstva školstva, výskumu, vývoja a mládeže (MŠVVaM) SR.

Vytváranie vhodných podmienok pre jej vzdelávanie

,,Prioritou MŠVVaM ako ústredného orgánu štátnej správy pre mládež bude realizovať úkony, ktorými dôjde k efektívnemu využitiu predmetného majetku, s ohľadom na jeho potenciál slúžiť na účely štátnej starostlivosti o mládež, vytváranie vhodných podmienok pre jej vzdelávanie, vývoj a ďalší rozvoj,“ podotkol rezort s tým, že chce tak plnohodnotne napĺňať štátnu politiku aj v tejto oblasti.

Kúpna cena budovy hotela Junior bola určená na základe znaleckého posudku vo výške vyše 2,4 milióna eur. Ministerstvu školstva ho predala spoločnosť Hotely mládeže Slovakia.

/ ereport.sk /

Contribution Rezort školstva odkúpil hotel v Jasnej: Po rekonštrukcii má slúžiť dobrej veci is shown first on .

Did you like the article? Support SIA NEWS!

Your support will help us to continue the operation and development of the SIA NEWS system.
Thank you for all your support.

Enter a valid amount.
Thank you for your support.
Your payment could not be processed.
revolut banner

Categories

en_US