Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Show more...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tieto znamenia zverokruhu sú notorickí klamári. Buďte opatrní, kým im začnete veriť

4.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Antonio Guillem). Hoci horoskopy berieme s rezervou, podľa astrológov môžu znamenia zverokruhu veľa prezradiť o našej povahe a rozhodnutiach, ktoré robíme. Zistite, ktoré znamenia zverokruhu sú rodení klamári a majstri manipulácie. Ktoré znamenia zverokruhu sú notorickí klamári?Foto: shutterstock/Antonio Guillem Prostredníctvom astrológie sa môžeme dozvedieť veľa o našej osobnosti. Každé […]
Less than 1 min. min.

4.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Antonio Guillem).

Hoci horoskopy berieme s rezervou, podľa astrológov môžu znamenia zverokruhu veľa prezradiť o našej povahe a rozhodnutiach, ktoré robíme. Zistite, ktoré znamenia zverokruhu sú rodení klamári a majstri manipulácie.

Ktoré znamenia zverokruhu sú notorickí klamári?
Foto: shutterstock/Antonio Guillem

Prostredníctvom astrológie sa môžeme dozvedieť veľa o našej osobnosti. Každé znamenie zverokruhu má totiž svoje charakteristické črty, výhody a nevýhody. Takto sa môžeme dozvedieť niečo nielen o sebe, ale aj o osobe, ktorú spoznávame, čo nám pomôže vyhnúť sa nepríjemným prekvapeniam. Zistite, ktoré znamenia zverokruhu majú problém s hovorením pravdy!

Tieto znamenia zverokruhu sú notorickí klamári: Váhy

Váhy sú považované za jedno z najmilších znamení a preto ich prítomnosť v tomto zozname môže byť trochu prekvapujúca. Avšak práve kvôli ich záujmu o druhú osobu Váhy veľmi často používajú lži…. pretože nechcú zraniť city druhej osoby, a tak zatajujú pravdu, ktorá môže byť pre nich bolestivá. A hoci sú motivované ušľachtilými pohnútkami, nič neospravedlňuje ich správanie.

Tieto znamenia zverokruhu sú notorickí klamári: Škorpión

Škorpióni chcú zapôsobiť, takže aby na niekoho urobili dojem, radi si prifarbujú svoje príbehy, keď sa im zdajú príliš nudné. Dokážu v okamihu povedať najrôznejšie klamstvá, len aby sa presadili. Nemajú pri tom žiadne výčitky svedomia.

Ktoré znamenia zverokruhu majú problém s hovorením pravdy?
Foto: shutterstock/pathdoc

Tieto znamenia zverokruhu sú notorickí klamári: Blíženci

Blíženci si podobne ako Škorpióni radi prifarbujú príbehy, ktoré rozprávajú. Sú to duše spoločnosti, takže urobia čokoľvek, aby boli stredobodom pozornosti a bohužiaľ, v ich farbistých príbehoch zvyčajne nie je ani štipka pravdy. Radi tiež manipulujú s ostatnými pre pocit moci, čo im poskytuje vzrušenie, ktoré Blíženci tak milujú.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tri znamenia zverokruhu, ktoré môžu v apríli očakávať veľký príliv peňazí

Pre tieto znamenia zverokruhu môže byť ťažké nadviazať vzťah. Sú na rôznych vlnových dĺžkach

The post Tieto znamenia zverokruhu sú notorickí klamári. Buďte opatrní, kým im začnete veriť appeared first on Passion in you.

Did you like the article? Support SIA NEWS!

Your support will help us to continue the operation and development of the SIA NEWS system.
Thank you for all your support.

Enter a valid amount.
Thank you for your support.
Your payment could not be processed.
revolut banner

Categories

en_US