Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Show more...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tieto znamenia zverokruhu sú zmyselné a charizmatické. Nikto im nedokáže odolať

31.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kiselev Andrey Valerevich). Astrológovia veria, že znamenia zverokruhu ovplyvňujú nielen náš charakter, ale aj našu osobnosť. Tieto tri znamenia sa považujú za mimoriadne koketné, charizmatické a zmyselné. Ste jedným z nich? Ktoré znamenia zverokruhu sú zmyselné a charizmatické?Foto: shutterstock/Kiselev Andrey Valerevich Niektorí ľudia sa vyznačujú nielen krásou, ale aj […]
Less than 1 min. min.

31.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kiselev Andrey Valerevich).

Astrológovia veria, že znamenia zverokruhu ovplyvňujú nielen náš charakter, ale aj našu osobnosť. Tieto tri znamenia sa považujú za mimoriadne koketné, charizmatické a zmyselné. Ste jedným z nich?

Ktoré znamenia zverokruhu sú zmyselné a charizmatické?
Foto: shutterstock/Kiselev Andrey Valerevich

Niektorí ľudia sa vyznačujú nielen krásou, ale aj osobným šarmom a schopnosťou nadväzovať nové priateľstvá. Práve tieto tri znamenia zverokruhu sú známe svojou koketnosťou. Radi flirtujú a koketné gestá sú ich každodenným chlebom. Samozrejme, nasledujúce opisy treba brať s odstupom a so štipkou soli.

Rak – nevyspytateľný flirt, ktorý láka charizmou a aurou tajomna

Raci sú opatrní romantici. Je ťažké ich odhadnúť a pri prvom stretnutí neodhalia všetky svoje karty. Druhú osobu si získajú, urobia na ňu dojem a nikdy nejdú skratkou. Často žiaria v dave a je ťažké ich prehliadnuť. Raci radi flirtujú, no akonáhle sa venujú svojej druhej polovičke, odovzdajú sa jej na sto percent.

Lev – opatrný a temperamentný

Levy sú vodcovia, ktorí musia mať všetko pod kontrolou. Pozorujú svoje okolie a z jeho spoločnosti si vyberú osobu, ktorá sa im páči, ale predtým, ako ju začnú baliť, sú opatrní a chcú preskúmať, čo si môžu dovoliť.

Zároveň sú lační po komplimentoch, radi sa predvádzajú a chvália. Dokážu na seba upozorniť a je ťažké prejsť okolo nich ľahostajne. Schopnosť zvádzať je súčasťou ich charakteru.

Niektorí radi flirtujú a koketné gestá sú ich každodenným chlebom.
Foto: shutterstock/IMG Stock Studio

Škorpión – je známy tým, že je veľmi sexy a zmyselný

Škorpióni vedia, ako niekoho očariť a často túto schopnosť využívajú na nevinný flirt. Sú plní prekvapení. Túžia po dobrodružstve a nových výzvach, v hlave majú vždy zaujímavé nápady a rozhodne sa s nimi nebudete nudiť.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Jedno znamenie zverokruhu bude vládnuť až do polovice septembra. Všetci to budeme cítiť

Séria neúspechov pre tri znamenia zverokruhu. September bude pre nich zlý

The post Tieto znamenia zverokruhu sú zmyselné a charizmatické. Nikto im nedokáže odolať appeared first on Passion in you.

Did you like the article? Support SIA NEWS!

Your support will help us to continue the operation and development of the SIA NEWS system.
Thank you for all your support.

Enter a valid amount.
Thank you for your support.
Your payment could not be processed.
revolut banner

Categories

en_US