Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Show more...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tragédie ve Španělsku: Tříletá holčička se utopila v bazénu. Pokusy o oživení byly marné

K tragédii došlo ve středu ve venkovském sídle na Costa del Sol mezi městy Torrox a Sayalonga ve Španělsku. „Ve 12:04 jsme dostali telefonát, že na pozemku mezi Torroxem a Sayalongou byla z bazénu vytažena nezletilá a byly učiněny pokusy o její resuscitaci,“ potvrdil incident serveru The Mirror mluvčí regionálního vládního nouzového koordinačního centra. ČTĚTE TAKÉ: Partnerská […]
Less than 1 min. min.

K tragédii došlo ve středu ve venkovském sídle na Costa del Sol mezi městy Torrox a Sayalonga ve Španělsku. „Ve 12:04 jsme dostali telefonát, že na pozemku mezi Torroxem a Sayalongou byla z bazénu vytažena nezletilá a byly učiněny pokusy o její resuscitaci,“ potvrdil incident serveru The Mirror mluvčí regionálního vládního nouzového koordinačního centra.

ČTĚTE TAKÉ: Partnerská hádka skončila krvavou spouští. Muž nejdříve ubodal partnerku, poté si sáhl na život

Přivolaným záchranářům se holčičku oživit nepodařilo. Podle starosty Torroxu Oscara Mediny jde o tragický incident. „Jménem všech místních obyvatel vyjadřuji upřímnou a hlubokou soustrast rodině,“ uvedl podle webu Metro Medina.

Zatím není jasné, zda dítě na místě trávilo s rodiči dovolenou nebo tam dívka bydlela. The Mirror nicméně informoval, že holčička měla ještě dva starší sourozence, kteří navštěvovali místní školu. Případ nyní prošetřuje policie, podle které zatím nic nenasvědčuje tomu, že by šlo o něco jiného než nešťastnou náhodu.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Hororová vražda v USA. Dcera rozřezala a vařila matku, s ostatky se v domě zabarikádovala

Did you like the article? Support SIA NEWS!

Your support will help us to continue the operation and development of the SIA NEWS system.
Thank you for all your support.

Enter a valid amount.
Thank you for your support.
Your payment could not be processed.
revolut banner

Categories

en_US