Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Show more...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Útok v Praze: Agresor pěstí knokautoval muže, ukazuje video. Hledá ho policie

Na videu, které policisté sdíleli, je vidět muž v bílé mikině. Vypadá jako divák, který pozoruje pošťuchování mezi dvojicí mužů. Zničehonic ale udělá krok dopředu a doslova knokautuje jednoho z nich. MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Šternberk trápí agresivní mládež. Po posledním útoku skončila v nemocnici nezletilá dívka K incidentu došlo poté, co skupinka mužů popíjela v […]
Less than 1 min. min.

Na videu, které policisté sdíleli, je vidět muž v bílé mikině. Vypadá jako divák, který pozoruje pošťuchování mezi dvojicí mužů. Zničehonic ale udělá krok dopředu a doslova knokautuje jednoho z nich.

YOU MIGHT BE INTERESTED IN: Šternberk trápí agresivní mládež. Po posledním útoku skončila v nemocnici nezletilá dívka

K incidentu došlo poté, co skupinka mužů popíjela v restauraci na sídlišti v pražských Řepích a následně se dostala do konfliktu s jedním z hostů. „Jeden z těchto mužů se snažil hosta vyprovokovat a chtěl se bít. Tento muž to odmítl a nechtěl se zapojit do žádné bitky,“ uvedla pro CNN Prima NEWS policejní mluvčí Eva Kropáčová.

V tu chvíli ale do celé situace vstoupil hledaný muž a vyslal ránu, která spor ukončila a hosta restaurace poslala s vážným zraněním do nemocnice. „Tento muž utrpěl velmi vážná zranění, a to několik zlomenin v obličejové části a také poranění mozku,“ sdělila Kropáčová.

Kriminalisté vyslechli už většinu účastníků konfliktu, včetně muže, který provokoval hosta ke rvačce. Stále se jim ale nedaří zjistit totožnost útočníka. Skupina, se kterou popíjel, tvrdí, že se k nim přidal náhodou a neví, o koho jde.

Muž, kterého zhruba dvacetiletý mladík napadl, uvedl, že se měl jmenovat Miša, Misha, Mykhailo nebo podobně, je ukrajinské národnosti a může se pohybovat v pražských Řepích. „Kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu ublížení na zdraví, kdy v případě dopadení a následném odsouzení hrozí pachateli trest v délce až tři roky. Nicméně v současné době nemůžeme vyloučit, že celá věc bude překvalifikována,“ řekla Kropáčová.

Místní obyvatelé, které redakce CNN Prima NEWS oslovila, útočníka nepoznávají. Nicméně dodávají, že v baru, před nímž se incident odehrál, jsou problémy na denním pořádku. „Raději tam nechodíme,“ řekl jeden z dotazovaných. „Kolikrát jsem volala policajty,“ řekla další.

YOU MIGHT HAVE MISSED: Hrozba střelby na úřadě v Plzni. Do akce vyrazila zásahová jednotka, podezřelého již zadržela

Did you like the article? Support SIA NEWS!

Your support will help us to continue the operation and development of the SIA NEWS system.
Thank you for all your support.

Enter a valid amount.
Thank you for your support.
Your payment could not be processed.
revolut banner

Categories

en_US