Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Show more...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Viacero meme coinov zaznamenalo za uplynulý mesiac dvojciferné zisky. Ktoré z nich sa oplatí sledovať?

V uplynulom mesiaci zaznamenalo viacero meme coinov dvojciferné zisky, čo poukazuje na ich vysoký rastový potenciál. S blížiacim sa býčím trhom by sa tak pozornosť investorov nemala zameriavať iba na známe kryptomeny ako Bitcoin, Ethereum či Solana. Kryptomenové prostredie ponúka čoraz viac nových altcoinov a meme coinov, ktoré predstavujú atraktívne príležitosti na ešte väčšie zhodnotenie. […]
Less than 1 min. min.

V uplynulom mesiaci zaznamenalo viacero meme coinov dvojciferné zisky, čo poukazuje na ich vysoký rastový potenciál. S blížiacim sa býčím trhom by sa tak pozornosť investorov nemala zameriavať iba na známe kryptomeny ako Bitcoin, Ethereum či Solana.

Kryptomenové prostredie ponúka čoraz viac nových altcoinov a meme coinov, ktoré predstavujú atraktívne príležitosti na ešte väčšie zhodnotenie. V tomto článku si priblížime štyri altcoiny s vysokým potenciálom rastu a ich jedinečné vlastnosti, ktoré by im mohli pomôcť preraziť na vrchol kryptomenového trhu.

Navštíviť Pepe Unchained

Dogecoin

Najväčší meme coin podľa trhovej kapitalizácie – Dogecoin, za posledných 24 hodín dosiahol hodnotu 0,129 $, teda nárast o 10 %. Za posledných 30 dní ide až o 27 % zisky.

Aktuálne sa obchoduje na úrovni 0,122 $, čo predstavuje 44 % nárast z lokálneho minima 0,08 $, na ktorom sa nachádzal 6. septembra. Podľa dát webovej stránky CoinMarketCap, trhová kapitalizácia DOGE opäť presiahla hranicu 18 miliárd dolárov.

Kryptomenoví analytici tvrdia, že DOGE buduje štruktúru a momentum na prerazenie dlhodobej konsolidácie. Kryptoanalytik Mikybull zdieľal graf, kde je hlavnou úrovňou odporu trendová línia s kľúčovými úrovňami 0,13 a 0,14 dolárov. Prerazenie týchto úrovní rezistencie môže znamenať prudký nárast hodnoty DOGE.

Za zmienku stojí aj prerazenie 50 a 100-dňového kĺzavého priemeru smerom nahor. To značí pribúdajúcu kúpnu silu a možnosť vytlačiť cenu DOGE na úroveň 0,22 dolára.

Pepe Unchained

Projekt Pepe Unchained. Zdroj: pepeunchained.com/en

Potenciál veľkého zhodnotenia ponúka aj inovatívny projekt Pepe Unchained. Ide o token inšpirovaný žabou tematikou – meme coinom PepeTheFrog. Na rozdiel tohto meme coinu, token platformy Pepe Unchained poskytuje viac než len zábavu.

Pomocou vlastnej siete druhej vrstvy Pepe Chain projekt vytvára prostredie, ktoré poskytuje obchodníkom až 100-násobne rýchlejšie transakcie v porovnaní s primárnou sieťou Ethereum. Tým pádom poskytuje aj nižšie poplatky, vďaka ktorým môžu obchodníci smerovať väčšiu časť svojho portfólia k ziskom.

Obchodovanie tiež zjednodušuje funkcia bridging (instantné prepojenie) medzi sieťami Pepe Chain a Ethereum.

Block Explorer

Táto funkcia platformy Pepe Unchained zvyšuje úroveň jej zabezpečenia tým, že prostredníctvom vyhľadávača blokov si môžete dohľadať všetky svoje transakcie vykonané na sieti druhej vrstvy Pepe Chain.

Od spustenia predpredajnej fázy, vývojári projektu vyzbierali viac než 20,1 milióna dolárov a toto číslo stále rastie. Investičná komunita vníma predpredajnú fázu projektu ako možnosť znásobiť svoj kapitál prostredníctvom funkcie stakingu, ktorá ponúka ročné percentuálne zhodnotenie na úrovni vyše 100 %.

V súčasnej etape predpredaja si môžete doplniť zásoby tokenu PEPU za zvýhodnenú cenu 0,0103 dolára výmenou za USDT, ETH, BNB alebo prostredníctvom platobnej karty.

Web Pepe Unchained

Ripple

Podľa trhových dát, XRP vykazuje silné zisky počas altcoinových sezón, ktoré nastávajú, keď dominancia Bitcoinu klesá. Ripple dosiahol najvyššie zisky počas býčích trendov v rokoch 2017 a 2021. 

Tieto údaje vychádzajú z dvoch grafov, ktoré zdieľal Kevin Cage – významný trhový analytik a poradca spoločnosti Iron Key Capital. Pozorovania sa opierajú o historické vzorce, ktoré spájajú dominanciu Bitcoinu s výkonnosťou XRP počas býčích období.

Počas roka 2017 vzrástla hodnota XRP viac ako 500-násobne z 0,006 $ na 3,50 $ v januári 2018. Tento prudký nárast sa zhodoval s ostrým poklesom dominancie Bitcoinu na trhu, ktorý počas toho istého obdobia klesol z 95,91 % na približne 35,46 %.

Súčasné dáta ukazujú, že trh môže byť na pokraji ďalšej altcoinovej sezóny a to aj napriek nedávnemu nárastu dominancie Bitcoinu. Dominancia BTC sa aktuálne pohybuje okolo 58 %. Ak začne opäť klesať, podobne ako v predchádzajúcich cykloch, Ripple by mohol zažiť masívny nárast.

Flockerz 

Kryptomena Flockerz. Zdroj: flockerz.com

Štvoricu zavŕši úplne nový projekt – Flockerz. Táto platforma, spustená len pred necelými dvoma týždňami, bola schopná vyzbierať už vyše 760 000 dolárov

Na popularite Flockerz získal najmä kvôli inovatívnemu mechanizmu, ktorý svet meme mincí doposiaľ nepoznal. Ide o mechanizmus Vote-To-Earn alebo V2E, čím vývojári projektu kladú dôraz na aktívnu účasť vlastnej komunity pri rozhodovacích procesoch o ďalšom chode platformy.

Súčasťou ekosystému je teda decentralizovaná autonómna organizácia (DAO) s názvom Flocktopia. Hlavnou úlohou tejto decentralizovanej platformy je pravidelné organizovanie hlasovaní a rozhodovacích procesov o ďalšom smerovaní projektu. Za aktívnu participáciu na týchto aktivitách sú držitelia tokenu FLOCK odmeňovaní extra natívnymi tokenmi.

Vývojári projektu Flockerz mysleli aj na investorov, ktorí preferujú pasívny štýl investovania. Funkcia stakingu preto umožňuje používateľom uzamknúť svoje tokeny FLOCK na určité obdobie, pričom získavajú nárok na pravidelné odmeny v súčasnej výške až 2 200 % APY. 

Tokeny FLOCK si momentálne môžete zakúpiť za zvýhodnenú predpredajnú cenu 0,005793 dolára. Na oficiálnej stránke projektu nájdete nákupný widget, pomocou ktorého si môžete doplniť zásoby tokenu FLOCK výmenou za ETH, USDT, BNB alebo platobnou kartou.

Web Flockerz

Záver

S blížiacim sa býčím trhom má zmysel venovať pozornosť vyššie spomenutej štvorici altcoinov, ktoré predstavujú potenciál vysokého zhodnotenia. Inovatívne technológie, zaujímavé mechanizmy odmeňovania a silné komunitné zapojenie im pomáha presadiť sa na kryptomenovom trhu. Priaznivé technické ukazovatele spolu s rastúcim pozitívnym trhovým sentimentom prispievajú k ďalšiemu ziskovému potenciálu týchto kryptomien.

Článok vznikol v spolupráci s firmou Clickout.

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o či si môžete dovoliť prísť!

 

The post Viacero meme coinov zaznamenalo za uplynulý mesiac dvojciferné zisky. Ktoré z nich sa oplatí sledovať? appeared first on CRYPTO MAGAZINE.

Did you like the article? Support SIA NEWS!

Your support will help us to continue the operation and development of the SIA NEWS system.
Thank you for all your support.

Enter a valid amount.
Thank you for your support.
Your payment could not be processed.
revolut banner

Categories

en_US