Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Show more...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Virální videoklip zachycující globální elity, které se scházejí na okultním galavečeru

Senzační video vytvořené umělou inteligencí, které zobrazuje světové elity, jak se scházejí na okultní oslavě se satanistickými výjevy připomínajícími film Stanleyho Kubricka Eyes Wide Shut, se stalo hitem internetu. Satirické video nazvané „Lies Wide Shut“ od The Dor Brothers ukazuje osobnosti jako Hillary Clintonová, Joe Biden, Donald Trump, Vladimir Putin, Barack a Michelle „Big Mike“ […]
Less than 1 min. min.

Senzační video vytvořené umělou inteligencí, které zobrazuje světové elity, jak se scházejí na okultní oslavě se satanistickými výjevy připomínajícími film Stanleyho Kubricka Eyes Wide Shut, se stalo hitem internetu.

Satirické video nazvané „Lies Wide Shut“ od The Dor Brothers ukazuje osobnosti jako Hillary Clintonová, Joe Biden, Donald Trump, Vladimir Putin, Barack a Michelle „Big Mike“ Obamovi, Kim Čong-un, Mark Zuckerberg, Elon Musk, Bill Gates, Kamala Harrisová a další, jak přijíždějí v limuzínách v maškarních maskách na opulentní večírek plný satanistických vibrací.

Šokující video s techno remixem skladby „Masked Ball“ od Jocelyn Pook ze scény Black Mass v Kubrickově filmu Eyes Wide Shut z roku 1999 bylo plné pobuřujících a zábavných momentů.

Videoklip naleznete ZDE

Prosím, lajkujte, sdílejte a přihlaste se k odběru tohoto kanálu, abychom mohli pokračovat ve sdílení zpráv, kterých se mainstream neodvažuje dotknout. Zůstaňte silní. Tento boj vyhrajeme.

The post Virální videoklip zachycující globální elity, které se scházejí na okultním galavečeru first appeared on The X-Files.

Did you like the article? Support SIA NEWS!

Your support will help us to continue the operation and development of the SIA NEWS system.
Thank you for all your support.

Enter a valid amount.
Thank you for your support.
Your payment could not be processed.
revolut banner

Categories

en_US