Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Show more...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vzala jeden obyčajný citrón a umiestnila ho vedľa postele! Perfektné a užitočné triky ako využiť obyčajný citrón!

Už naši predkovia využívali hojne blahodarných vlastností citrónu. Jeho využitie v potravinárstve aj v kozmetickom priemysle, je naozaj značné. A niet divu. Citrón je skutočný veľkosklad, alebo zdroj, ak chcete, vitamínov a mikroelementov, ktoré sú pre naše telo veľmi dôležité. Len málo ľudí vie, že toto slnečné žlté ovocie môže byť použité nielen ako prírodný všeliek , […]
Less than 1 min. min.

Už naši predkovia využívali hojne blahodarných vlastností citrónu.

Jeho využitie v potravinárstve aj v kozmetickom priemysle, je naozaj značné.

A niet divu.

Citrón je skutočný veľkosklad, alebo zdroj, ak chcete, vitamínov a mikroelementov, ktoré sú pre naše telo veľmi dôležité.

Len málo ľudí vie, že toto slnečné žlté ovocie môže byť použité nielen ako prírodný všeliek , ale aj ako efektívny osviežovač vzduchu.

Žiadna vôňa nezasiahne vzduch toľko, ako vôňa citrónu. Teraz si ukážeme, ako teda citrón využiť aj inak a prečo je dobré nechať na seba jeho vôňu intenzívne pôsobiť.

Zistite, čo sa stane, keď umiestnite narezaný citrón blízko postele.

Zmizne napätie a pocit únavy
Vedci hovoria, že aróma citrónu urobí náš mozog uvoľnený. Vôňa citrusov pomáha upokojiť nervový systém, znižuje úzkosť a pomáha zmierniť napätie po náročnom pracovnom dni.
Zlepšenie sústredenia
Každý ďalší deň, kedy vdychujete vôňu citróna, zistíte, že sa postupne zlepšuje pamäť, duševné harmónie a budete jednoznačne viac sústredenia.
Vynikajúca nálada už od rána
Určite sa budete ráno prebúdzať energickí a dokonca plní radosti. A to len vďaka plátkom citróna na nočnom stolíku. A to všetko preto, že aróma citrusov stimuluje produkciu hormónu šťastia v mozgu.
Už žiadny hmyz
Mravce, muchy, komáre a ďalšie škodcami sa snažia vyhnúť zápachu citróna. Plátky citrusov spôsobujú, že Vás teda nebudú chcieť navštíviť. A pre lepší efekt pridajte do ovocie klinček.
Zabudnite na zvýšený tlak
Pre osoby trpiace hypertenziou je citrón obzvlášť dôležitý. Esenciálne oleje obsiahnuté v citrusovom ovocí, zlepšujú krvný obeh a znižujú krvný tlak.
Zo vzduchu zmizne tiež baktérie
Vďaka antibakteriálnym vlastnostiam citróna bude ovzdušie v miestnosti vyčistené od všetkých nežiaducich a neviditeľných škodcov.

Zdieľajte tieto osvedčené triky ako využiť obyčajný citrón aj s Vašimi priateľmi!

Určite sa im budú tiež hodiť!

Nezabudnite dať LIKE na našu stránku na Facebooku.

Robíme to pre Vás!

zdroj:  sovkusom.ru

The post Vzala jeden obyčajný citrón a umiestnila ho vedľa postele! Perfektné a užitočné triky ako využiť obyčajný citrón! appeared first on sikovnynapad.sk.

Did you like the article? Support SIA NEWS!

Your support will help us to continue the operation and development of the SIA NEWS system.
Thank you for all your support.

Enter a valid amount.
Thank you for your support.
Your payment could not be processed.
revolut banner

Categories

en_US