Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Show more...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vzostup peňaženky Bitget

Digitálne finančné prostredie prechádza seizmickou zmenou, pričom priestor Web3 sa rozširuje nevídaným tempom. Na čele tejto revolúcie je Bitget Wallet, nepeňažná kryptopeňaženka, ktorá nedávno dosiahla pozoruhodný míľnik: prekročila počet 40 miliónov používateľov. Toto číslo predstavuje ohromujúci 100 % nárast od marca 2024, čo svedčí o rastúcej popularite peňaženky a rastúcom záujme o decentralizované finančné riešenia. […]
Less than 1 min. min.

Digitálne finančné prostredie prechádza seizmickou zmenou, pričom priestor Web3 sa rozširuje nevídaným tempom. Na čele tejto revolúcie je Bitget Wallet, nepeňažná kryptopeňaženka, ktorá nedávno dosiahla pozoruhodný míľnik: prekročila počet 40 miliónov používateľov. Toto číslo predstavuje ohromujúci 100 % nárast od marca 2024, čo svedčí o rastúcej popularite peňaženky a rastúcom záujme o decentralizované finančné riešenia.

Len v septembri 2024 si Bitget Wallet stiahlo takmer 6 miliónov používateľov, čím si zabezpečilo pozíciu druhej najsťahovanejšej aplikácie pre kryptomeny na svete, pričom zaostáva len za gigantom v odvetví, spoločnosťou Binance. Tento prudký nárast počtu stiahnutí výrazne ovplyvnilo zapojenie peňaženky do siete Telegram Open Network (TON), ktorá bola katalyzátorom jej exponenciálneho rastu.

Kolaps rôznych centralizovaných búrz (CEX) podnietil zmenu paradigmy medzi používateľmi, ktorí sa teraz orientujú na decentralizované burzy (DEX) a peňaženky, ako je Bitget. Tieto platformy ponúkajú používateľom zvýšenú kontrolu nad ich aktívami, čo silne rezonuje v regiónoch, ako je Afrika a južná Ázia, kde používateľská základňa peňaženiek zaznamenala výrazný nárast.

Kľúčová bola integrácia peňaženky Bitget s ekosystémom TON, ktorá používateľom poskytuje bezproblémový prístup k decentralizovaným službám prostredníctvom populárnej platformy na zasielanie správ Telegram. V treťom štvrťroku 2024 bol zaznamenaný 4 886 % nárast onchain adries TON, čo naznačuje širší trend: decentralizované peňaženky sa stávajú primárnou vstupnou bránou do Web3 pre nových používateľov, najmä prostredníctvom platforiem, ktoré uprednostňujú používateľskú prívetivosť.

Alvin Kan, prevádzkový riaditeľ spoločnosti Bitget Wallet, sa s portálom Bitcoin.com News podelil o svoje postrehy, ktoré naznačujú, že kryptografický priemysel smeruje k hybridnému modelu, v ktorom popri sebe existujú CEXy a DEXy. Zatiaľ čo CEXy si môžu zachovať svoju dominanciu vďaka dodržiavaniu regulácií a známosti pre používateľov, DEXy a decentralizované peňaženky rýchlo získavajú pôdu pod nohami. Tento posun poháňajú inovácie, ako sú riešenia škálovania na druhej vrstve (L2), ktoré zvyšujú výkonnosť platforiem DEX znížením poplatkov a zrýchlením transakcií.

Pokračujúci rast peňaženky Bitget je symbolom väčšieho pohybu v rámci kryptopriestoru, kde decentralizované technológie nielenže dobiehajú svoje centralizované náprotivky, ale stanovujú nové štandardy bezpečnosti, autonómie a jednoduchosti prístupu. Ako sa priestor Web3 rozrastá, Bitget Wallet stojí ako maják, ktorý osvetľuje cestu k decentralizovanejšej a používateľsky silnejšej finančnej budúcnosti.

Zdroj: bitcoin

Príspevok Vzostup peňaženky Bitget je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Did you like the article? Support SIA NEWS!

Your support will help us to continue the operation and development of the SIA NEWS system.
Thank you for all your support.

Enter a valid amount.
Thank you for your support.
Your payment could not be processed.
revolut banner

Categories

en_US