Saltar al contenido
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostrar más...

Selectores genéricos
Sólo coincidencias exactas
Buscar en el título
Buscar en contenido
Selectores de tipo de publicación
Menú

Biedronka má záujem o predajne slovenského reťazca. Zamestnancov láka na ukážkové platy

Slovenský maloobchodný trh stojí na prahu významných zmien. Poľský diskontný reťazec Biedronka, známy svojou agresívnou expanznou stratégiou, sa chystá preniknúť do menších obcí na Slovensku. Tento krok môže dramaticky zmeniť tvár vidieckeho maloobchodu a priniesť nové výzvy pre tradičných hráčov na trhu. Len nedávno portál Interez.sk informoval o tom, že Biedronka plánuje otvoriť svoje predajne […]
2 mín.

Slovenský maloobchodný trh stojí na prahu významných zmien. Poľský diskontný reťazec Biedronka, známy svojou agresívnou expanznou stratégiou, sa chystá preniknúť do menších obcí na Slovensku. Tento krok môže dramaticky zmeniť tvár vidieckeho maloobchodu a priniesť nové výzvy pre tradičných hráčov na trhu.

Len nedávno portál Interez.sk informoval o tom, že Biedronka plánuje otvoriť svoje predajne v menších obciach seneckého okresu – konkrétne v Miloslavove, Kvetoslavove a Dunajskej Lužnej. Tieto informácie boli odvodené z pracovných ponúk, ktoré spoločnosť zverejnila. Avšak najnovšie zistenia naznačujú, že stratégia Biedronky môže byť ešte ambicióznejšia a potenciálne disruptívnejšia pre súčasný trh.

Nové stavby Biedronka nepotrebuje

Podľa najnovších informácií portálu Index Biedronka nemusí nutne stavať nové predajne, ale zvažuje prevzatie existujúcich obchodov. Konkrétne sa hovorí o možnej dohode s Coop Jednota Dunajská Streda, dlhoročným a tradičným hráčom na slovenskom trhu. Táto správa vyvolala v odborných kruhoch značný rozruch, keďže by mohla signalizovať začiatok významnej reštrukturalizácie slovenského maloobchodného sektora.

Predseda predstavenstva Coop Jednota Dunajská Streda, Ľudovít Kulcsár, potvrdil prebiehajúce rokovania s Biedronkou. Hoci sa zdržal podrobnejších komentárov, jeho vyjadrenie naznačuje, že situácia je stále vo vývoji. „Ešte je to predčasné,“ uviedol Kulcsár pre Index, čím naznačil, že finálna dohoda ešte nemusí byť uzavretá.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým
rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov
retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s
finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť,
či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť
podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.

The post Biedronka má záujem o predajne slovenského reťazca. Zamestnancov láka na ukážkové platy appeared first on REVISTA CRIPTO.

¿Te gustó el artículo? ¡Apoye SIA NOTICIAS!

Su apoyo nos ayudará a continuar con la operación y desarrollo del sistema SIA NEWS.
Gracias por todo su apoyo.

Ingrese una cantidad válida.
Gracias por su apoyo.
Su pago no pudo ser procesado.
revolut banner

Categorías

es_ES