Saltar al contenido
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostrar más...

Selectores genéricos
Sólo coincidencias exactas
Buscar en el título
Buscar en contenido
Selectores de tipo de publicación
Menú

Lukáš Machala: PANI POSLANKYŇA ZORA JAUROVÁ MA JEDNODUCHO ZBOŽŇUJE!

Podľa pani Zory Jaurovej nemôžem vyjadrovať svoj občiansky postoj a zaujímať stanoviská k obvineniam jej progresívnej strany…Zaujímavé. Mám sa ticho prizerať ako ma verejne osočujú, lynčujú a klamú na moju adresu v priamom prenose. Nie pani poslankyňa, neporušujem zákon o štátnej službe. Neprikláňam sa verejne k žiadnej politickej strane. Ale za svoju prácu pre Ministerstvo […]
Menos de 1 min.

Podľa pani Zory Jaurovej nemôžem vyjadrovať svoj občiansky postoj a zaujímať stanoviská k obvineniam jej progresívnej strany…Zaujímavé.

Mám sa ticho prizerať ako ma verejne osočujú, lynčujú a klamú na moju adresu v priamom prenose.

Nie pani poslankyňa, neporušujem zákon o štátnej službe. Neprikláňam sa verejne k žiadnej politickej strane. Ale za svoju prácu pre Ministerstvo kultúry, vládu a občanov Slovenskej republiky sa Vám ospravedlňovať nebudem. Plním Programové vyhlásenie vlády Slovenskej republiky. Bodka.

Neporušil som žiadny zákon ani vnútorný predpis rezortu, prácu si vykonávam svedomito a s potrebnou mierou odbornosti. To, že ste boli doteraz zvyknutá na zľaknutých a neviditeľných štátnych úradníkov nie je moja chyba. Byť rozhodný a cieľavedomý hádam neznamená, že automaticky človek porušuje zákon o štátnej službe.

Verte mi, neteší ma, že najmä vaša politická strana vytvára umelo dojem, že všetko na ministerstve robím zle. Za to, že máme spolu s kolegami inú predstavu o tom, ako sa má rozvíjať slovenská kultúra, ma ešte nemusíte verejne urážať. Je to NEDÔSTOJNÉ vášmu postaveniu, inteligencii aj pohlaviu.

Chápem, že ste frustrovaná, že Šimečkovci alebo iní vaši osobní priatelia už budú mať sťažený prístup k štátnym dotáciám. Ale naozaj chcete naďalej obhajovať takéto ich konanie?

Prosím Vás zachovajte si dôstojnosť a nepoužívajte zbytočne expresívne slová – najmä ak nie sú PODLOŽENÉ FAKTAMI. Mohol by som to vyhodnotiť ako ohováranie a to myslím obaja nechceme.

Budem akceptovať vecnú kritiku, ktorá je súčasťou kultivovaného a profesionálneho dialógu. Politické havkanie a demagógiu však akceptovať nemienim.

ZA SLOVENSKO

Lukáš Machala

 

¿Te gustó el artículo? ¡Apoye SIA NOTICIAS!

Su apoyo nos ayudará a continuar con la operación y desarrollo del sistema SIA NEWS.
Gracias por todo su apoyo.

Ingrese una cantidad válida.
Gracias por su apoyo.
Su pago no pudo ser procesado.
revolut banner

Categorías

es_ES