Saltar al contenido
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostrar más...

Selectores genéricos
Sólo coincidencias exactas
Buscar en el título
Buscar en contenido
Selectores de tipo de publicación
Menú

Na tieto znamenia zverokruhu sa v auguste usmeje šťastie

6.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Horoskop na august 2024 je mimoriadne priaznivý pre tri znamenia zverokruhu, ktorým sa podarí prekonať všetky ťažkosti a dosiahnuť zvolené ciele. Šťastlivci si budú môcť dobre oddýchnuť a na ceste sa im objavia nové príležitosti a dokonca aj láska. Na koho sa osud počas tohto výnimočného letného […]
Menos de 1 min. mín.

6.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos).

Horoskop na august 2024 je mimoriadne priaznivý pre tri znamenia zverokruhu, ktorým sa podarí prekonať všetky ťažkosti a dosiahnuť zvolené ciele. Šťastlivci si budú môcť dobre oddýchnuť a na ceste sa im objavia nové príležitosti a dokonca aj láska. Na koho sa osud počas tohto výnimočného letného mesiaca obzvlášť usmeje?

Na ktoré znamenia zverokruhu sa v auguste usmeje šťastie?
Foto: shutterstock/Billion Photos

August je ôsmy mesiac v roku a na severnej pologuli je letným mesiacom. Je to zvláštne ročné obdobie, keď sa pomaly končí žatva a každý zbiera úrodu. Stále je teplo a búrka, ale zároveň už cítiť prichádzajúcu jeseň. Noci sú trochu chladnejšie, ale je to mesiac spojený s hojnosťou a pohodou, spojený so zverokruhom Leva, ktorý v tomto období oslavuje svoje narodeniny. V tomto zvláštnom období môžu niektoré znamenia zverokruhu počítať so zvláštnou priazňou hviezd. Kto bude mať v auguste 2024 šťastné obdobie?

Horoskop pre Leva na august 2024: Čas lásky

August 2024 bude pre Levy zverokruhu mimoriadne radostným mesiacom. Ide o piate astrologické znamenie zverokruhu, ktoré sa prideľuje osobám narodeným medzi 23. júlom a 22. augustom. Levy sú rodení vodcovia – sebavedomí a rozhodní. Pod vplyvom Slnka a ohnivého živlu sa im v auguste bude dariť najmä v citových záležitostiach. Zadaní, ale aj tí, ktorí práve hľadajú svoju druhú polovičku, môžu počítať s romantickým nadšením. Okrem toho bude august obdobím početných spoločenských stretnutí a Lev bude osobou, okolo ktorej sa všetko točí.

Horoskop pre Panny na august 2024: Šanca na nový začiatok

Panny zažijú v auguste krásne chvíle. Konečne budú môcť zabudnúť na svoje problémy a oddýchnuť si fyzicky i duševne. Práve v tomto letnom mesiaci im hviezdy prinesú prelom, na ktorý už dlho čakajú. Najmä koniec augusta, keď vládne znamenie Panny, bude pre narodených v tomto znamení priaznivý. Preto sa oplatí ísť odvážne vpred a zabudnúť na minulosť.

Panny zažijú v auguste krásne chvíle.
Foto: shutterstock/Subbotina Anna

Horoskop pre Blížencov na august 2024: Ťažkosti budú prekonané

Blíženci sú predstaviteľmi vzdušného živlu – sú zhovorčiví a nápadití. August 2024 bude pre nich dôležitým mesiacom, keď sa rozhodnú prekonať svoje problémy a vrátiť sa na správnu cestu. Uvedomia si, že zišli z cesty, na ktorej boli a rozhodnú sa to konečne napraviť. Hviezdy sú im naklonené, takže sa im to určite podarí – budú sa cítiť dobre vo svojej koži a do budúcnosti budú hľadieť s nádejou. Je to čas prekonávania ťažkostí a problémov, po ktorom bude v živote Blížencov nasledovať skutočná idylka.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Predpoveď na august 2024 – Nie všetkým znameniam zverokruhu sa bude páčiť

Rok 2025 bude pre toto znamenie bohatý. Proroctvo hovorí o veľkých peniazoch 

la publicación Na tieto znamenia zverokruhu sa v auguste usmeje šťastie apareció primero en Pasión en ti.

¿Te gustó el artículo? ¡Apoye SIA NOTICIAS!

Su apoyo nos ayudará a continuar con la operación y desarrollo del sistema SIA NEWS.
Gracias por todo su apoyo.

Ingrese una cantidad válida.
Gracias por su apoyo.
Su pago no pudo ser procesado.
revolut banner

Categorías

es_ES