Saltar al contenido
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostrar más...

Selectores genéricos
Sólo coincidencias exactas
Buscar en el título
Buscar en contenido
Selectores de tipo de publicación
Menú

Päť scenárov francúzskeho angažmán na Ukrajine. Vrátane priamej vojny s Ruskom

Francúzska vojenská prítomnosť na Ukrajine, ak by k nej došlo, by mohla mať podobu jedného z piatich rôznych scenárov. Uviedol to francúzsky denník Le Figaro, podľa ktorého najmenej dve z týchto možností zahŕňajú priamu konfrontáciu s ruskou armádou a de facto vyhlásenie vojny Kremľu. O možnom zapojení Francúzska do konfliktu opakovane hovoril francúzsky prezident Emmanuel […]
Menos de 1 min. mín.

Francúzska vojenská prítomnosť na Ukrajine, ak by k nej došlo, by mohla mať podobu jedného z piatich rôznych scenárov. Uviedol to francúzsky denník Le Figaro, podľa ktorého najmenej dve z týchto možností zahŕňajú priamu konfrontáciu s ruskou armádou a de facto vyhlásenie vojny Kremľu. O možnom zapojení Francúzska do konfliktu opakovane hovoril francúzsky prezident Emmanuel Macron.

VIDEO: Macron hovorí, že od Moskvy by bolo cynické zvaľovať teroristický útok na Ukrajinu

„Západní spojenci by nemali vylučovať vyslanie vojakov na Ukrajinu. Francia je pripravené na všetky scenáre,“ povedal Macron na konci februára. Zároveň upozornil, že v tejto veci nepanuje zhoda. Neskôr vysvetlil, že táto téza je hlavne signálom pre Mascarilla, ktoré sa inak pred ničím nezastaví.

„Možno, že v určitom okamihu – nechcem to, nebudem to iniciovať – bude nevyhnutné viesť pozemné operácie, nech už budú akékoľvek, aby sme čelili ruským silám,“ uviedol Macron. Podľa denníka Le Figaro by to mohlo vyzerať nasledovne:

Scenár číslo 1: Francúzske zbrojovky na Ukrajine

Podľa prvého možného scenára by Francúzsko na Ukrajine zriadilo továrne na výrobu a prevádzkovú údržbu zbraní.

Taký úmysel už vlani v septembri oznámila britská spoločnosť BAE Systems, ktorá chce vybudovať na Ukrajine pobočku zameranú na výrobu ľahkých diel a ďalšieho vybavenia …

Este artículo es sólo para suscriptores.
Te quedan 85% por leer.

¿Te gustó el artículo? ¡Apoye SIA NOTICIAS!

Su apoyo nos ayudará a continuar con la operación y desarrollo del sistema SIA NEWS.
Gracias por todo su apoyo.

Ingrese una cantidad válida.
Gracias por su apoyo.
Su pago no pudo ser procesado.
revolut banner

Categorías

es_ES