Saltar al contenido
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostrar más...

Selectores genéricos
Sólo coincidencias exactas
Buscar en el título
Buscar en contenido
Selectores de tipo de publicación
Menú

Petra Steger: EÚ pumpuje deväť miliónov eur do projektu nemeckej mimovládnej organizácie, aby zabránila deportáciám

Azylová politika EÚ je úplne neuveriteľná – „Pevnosť Rakúsko“ si musí zaistiť bezpečnosť sama. V Európskom parlamente v Bruseli dnes zasadá Výbor pre občianske slobody, vnútorné veci a spravodlivosť (LIBE). Šéf azylovej agentúry EÚ sa snaží poslancov presvedčiť o údajných výhodách paktu o azyle a migrácii. „Toto je však čisté vyplachovanie očí. Po prvé, tento […]
Menos de 1 min. mín.

Azylová politika EÚ je úplne neuveriteľná – „Pevnosť Rakúsko“ si musí zaistiť bezpečnosť sama.

V Európskom parlamente v Bruseli dnes zasadá Výbor pre občianske slobody, vnútorné veci a spravodlivosť (LIBE). Šéf azylovej agentúry EÚ sa snaží poslancov presvedčiť o údajných výhodách paktu o azyle a migrácii. „Toto je však čisté vyplachovanie očí. Po prvé, tento pakt nezabráni nelegálnej migrácii, ale len ju prinúti naprieč členskými štátmi. A po druhé, EÚ podniká kroky, ktoré jej prísľub reštriktívnejšej azylovej politiky robia takmer smiešnym,“ povedala hovorkyňa EÚ poslaneckého klubu FPÖ a europoslankyňa Petra Steger, ktorá v tomto výbore zastupuje liberálnu delegáciu EÚ.

„Dnes sa prostredníctvom správy z „Bruselského signálu“ stalo známe,   že EÚ napumpuje neuveriteľných deväť miliónov eur do nemeckej mimovládnej organizácie, ktorej hlavným cieľom je očividne zabrániť deportáciám nelegálnych prisťahovalcov, ktorí nie sú hodní ochrany,“ kritizovali. Steger. Mimovládna organizácia „New German Media Makers“ zbiera túto sumu na projekt s názvom „Príručka Nemecko spolu“ s relevantnými tipmi a odporúčaniami, na koho sa obrátiť – konkrétne na pozorovateľov deportácií z iniciatívy „Stop deportáciám“. “Právo zostať pre každého.” Nemecké médiá „Apollo News“ informovali o svojich návrhoch   okrem iného:

Aby sa predišlo deportáciám, iniciatíva na svojej webovej stránke poskytuje aj komplexný zoznam tipov. Odmietnutých žiadateľov o azyl v ňom okrem iného vyzývajú, aby sa v lietadle bránili „tak, že si v lietadle nesadnú a dajú jasne najavo, že nelietajú dobrovoľne“. Iniciatíva tiež vyzýva „podporovateľov“, aby protestovali v lietadle, ktorí by mali informovať „ostatných pasažierov“ „a požiadať ich, aby protestovali“. 

“Sýrsky terorista s nožmi zo Solingenu sa možno uchýlil k takýmto tipom a radám, aby sa vyhol plánovanej deportácii do Bulharska v súlade s dublinskými pravidlami,” povedal Steger a objasnil fatálne dôsledky tejto podpory. „Jedna vec je jasná: EÚ, ktorá pumpuje peniaze z daní európskych občanov do takýchto iniciatív, už dávno stratila štipku dôveryhodnosti, pokiaľ ide o azyl. O to dôležitejší je projekt FPÖ „Fortress Austria“ s budúcim ľudovým kancelárom Herbertom Kicklom. „Len ak Rakúsko prevezme späť svoju suverenitu, bude možné zastaviť masovú imigráciu a riešiť remigráciu cudzincov s nelegálnym pobytom,“ zdôraznil Steger.

Petra Steger

Europoslankyňa | Členka Výboru pre občianske slobody, spravodlivosť a vnútorné veci (LIBE) | Zástupca člena Výboru pre priemysel, výskum a energetiku (ITRE)

 

Petra Steger: EÚ pumpuje deväť miliónov eur do projektu nemeckej mimovládnej organizácie, aby zabránila deportáciám
Petra Steger: EÚ pumpuje deväť miliónov eur do projektu nemeckej mimovládnej organizácie, aby zabránila deportáciám

¿Te gustó el artículo? ¡Apoye SIA NOTICIAS!

Su apoyo nos ayudará a continuar con la operación y desarrollo del sistema SIA NEWS.
Gracias por todo su apoyo.

Ingrese una cantidad válida.
Gracias por su apoyo.
Su pago no pudo ser procesado.
revolut banner

Categorías

es_ES