Saltar al contenido
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostrar más...

Selectores genéricos
Sólo coincidencias exactas
Buscar en el título
Buscar en contenido
Selectores de tipo de publicación
Menú

Sociálna poisťovňa hľadá ľudí. Okrem platu 2 700 eur ponúka jedinečné benefity

Sociálna poisťovňa nedávno zverejnila nové pracovné ponuky na svojej webovej stránke, ktoré môžu zaujať mnohých uchádzačov o zamestnanie. Podľa dostupných informácií tieto ponuky zahŕňajú atraktívne benefity a konkurencieschopné platové podmienky. Vo všetkých krajoch aktuálne Sociálna poisťovňa hľadá posudkových lekárov, pričom v každom z nich môže nový zamestnanec zarobiť až 2 735 eur. Akú úlohu má […]
Menos de 1 min. mín.

Sociálna poisťovňa nedávno zverejnila nové pracovné ponuky na svojej webovej stránke, ktoré môžu zaujať mnohých uchádzačov o zamestnanie. Podľa dostupných informácií tieto ponuky zahŕňajú atraktívne benefity a konkurencieschopné platové podmienky.

Vo všetkých krajoch aktuálne Sociálna poisťovňa hľadá posudkových lekárov, pričom v každom z nich môže nový zamestnanec zarobiť až 2 735 eur.

Akú úlohu má posudkový lekár?

Náplňou práce posudkového lekára Sociálnej poisťovne je najmä posudzovanie zdravotného stavu na účely invalidity a úrazových dávok. Okrem toho lekár dbá na kontrolu posudzovania spôsobilosti na prácu, ktorá sa vykonáva u praktických ošetrujúcich lekárov v obvodných ambulanciách. V poslednom rade patrí medzi jeho právomoci a zodpovednosti aj organizovanie kontroly dodržiavania liečebného režimu dočasne práceneschopných poistencov.

Túto prácu vie Sociálna poisťovňa značne oceniť. Ponúka totiž rôzne benefity. Ako stojí v inzeráte na webe Profesia, ide napríklad o 1 týždeň dovolenky navyše. Aby si zamestnanec oddýchol, má nárok na využívanie doškoľovacích a rekreačných zariadení v Pavčinej Lehote alebo na Starých Horách.

Sociálna poisťovňa tiež poukazuje na 7,5 hodinový pracovný úväzok a pružný pracovný čas, ktorý zamestnancom ponúka. V prípade práceneschopnosti zamestnancom poskytne zvýšenú náhradu príjmu, ktorá je vo výške 70% denného vymeriavacieho základu. V prípade zjavného ochorenia má zamestnanec nárok na 2 dni voľna navyše.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým
rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov
retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s
finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť,
či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť
podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.

Finančné odmeny ako bonus

la publicación Sociálna poisťovňa hľadá ľudí. Okrem platu 2 700 eur ponúka jedinečné benefity apareció primero en REVISTA CRIPTO.

¿Te gustó el artículo? ¡Apoye SIA NOTICIAS!

Su apoyo nos ayudará a continuar con la operación y desarrollo del sistema SIA NEWS.
Gracias por todo su apoyo.

Ingrese una cantidad válida.
Gracias por su apoyo.
Su pago no pudo ser procesado.
revolut banner

Categorías

es_ES