Saltar al contenido
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostrar más...

Selectores genéricos
Sólo coincidencias exactas
Buscar en el título
Buscar en contenido
Selectores de tipo de publicación
Menú

Úřednice FBI vyjádřila lítost nad tím, že Trump nebyl při atentátu zabit

Už před lety si dali vrcholní představitelé FBI závazek, že nikdy nedopustí, aby byl Trump zvolen. Jakými způsoby tak hodlají učinit tehdy neuvedli, nicméně podivné okolnosti nedávného pokusu o atentát ukazují, že jsou možná schopni zajít dál než kdo tuší. FBI je – podobně jako jiné americké úřady – složena výhradně z loutek Deep State, […]
Menos de 1 min. mín.

Už před lety si dali vrcholní představitelé FBI závazek, že nikdy nedopustí, aby byl Trump zvolen. Jakými způsoby tak hodlají učinit tehdy neuvedli, nicméně podivné okolnosti nedávného pokusu o atentát ukazují, že jsou možná schopni zajít dál než kdo tuší.

FBI je – podobně jako jiné americké úřady – složena výhradně z loutek Deep State, názorová uniformita je v podobných organizacích předpokládaná. I to je důvod proč někteří kandidáti na prezidenta slibovali, že zejména FBI a CIA personálně výrazně obmění.

FBI je plně ve vleku demokratů a těch, kteří dnes litují, že se atentát nepovedl, je jistě víc. Nicméně aktuálně byla odhalena jedna úřednice, která se však za své schvalování útoku rozhodně o místo bát nemusí.

Ředitel FBI Christopher Wray se objevil před justičním výborem Sněmovny reprezentantů kvůli pokusu o atentát na exprezidenta Donalda Trumpa.

Republikánský kongresman Chip Roy se zeptal Wraye, zda nějací agenti FBI vyjádřili zklamání z toho, že Trump přežil pokus o atentát.

„V letech 2015 a 2016 vysocí představitelé FBI nechvalně prosluli tím, že napsali textové zprávy o své pojistce, která má zajistit, že Trump nebude nikdy zvolen nebo inaugurován jako prezident,“ řekl Chip Roy.

„Poslali nějací agenti FBI textovou zprávu, e-mail nebo vyjádřili zklamání z toho, že Trump přežil pokus o atentát, nebo se jinak vyjádřili o pokusu o atentát?“ Zeptal se Chip Roy Wraye.

Wray uvedl, že nejméně jeden představitel FBI vyjádřil zklamání nad tím, že Trumpa střelec nezabil.

„Tato osoba byla předána naší inspekční divizi,“ řekl Wray.

Představitelkou FBI, která vyjádřila zklamání nad tím, že Trump přežil pokus o atentát, je žena jménem Jenna Howellová.

Jenna Howellová zveřejnila mem s fotkou Trumpa a smrtky s popiskem „aw so close,“ což znamená „au, tak blízko.“

I když bude agentka čelit vyšetřování, vyhazov jí podle slov šéfa FBI nehrozí.

Proč nebyla Jenna Howellová vyhozena?

Pokud by se některý agent FBI vyjádřil tímto směrem například k Obamovi či jinému „Deep State“ exprezidentovi, je jisté, že by byl okamžitě vyhozen…

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 0 Průměrně: 0]

¿Te gustó el artículo? ¡Apoye SIA NOTICIAS!

Su apoyo nos ayudará a continuar con la operación y desarrollo del sistema SIA NEWS.
Gracias por todo su apoyo.

Ingrese una cantidad válida.
Gracias por su apoyo.
Su pago no pudo ser procesado.
revolut banner

Categorías

es_ES