Saltar al contenido
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostrar más...

Selectores genéricos
Sólo coincidencias exactas
Buscar en el título
Buscar en contenido
Selectores de tipo de publicación
Menú

VIDEO: Šimkovičová a Taraba o deviáciách prezentovaných deťom & dospelým progresívno-liberálnym kultúrnym frontom, o posilnení práv rodičov vo výchove detí čeliacich v školách zhubným vplyvom škodlivých ideológií

www.slovanskenoviny.sk/rss O vodnej, jadrovej a veternej energii, Huliakovej snahe zviditeľniť sa v SNS cez pomlčku, situácii v STVR, samovražednej zelenej politike, ale aj o psychologickej vojne vedenej progresívcami & spol. Ministerka kultúry SR Martina Šimovičová a vicepremiér a minister životného prostredia Tomáš Taraba (obaja nom. SNS) komentovali dňa 18. októbra 2024 v InfoVojne aktuálne udalosti […]
Menos de 1 min. mín.

www.slovanskenoviny.sk/rss

O vodnej, jadrovej a veternej energii, Huliakovej snahe zviditeľniť sa v SNS cez pomlčku, situácii v STVR, samovražednej zelenej politike, ale aj o psychologickej vojne vedenej progresívcami & spol.

Ministerka kultúry SR Martina Šimovičová a vicepremiér a minister životného prostredia Tomáš Taraba (obaja nom. SNS) komentovali dňa 18. októbra 2024 v InfoVojne aktuálne udalosti na domácej politickej scéne aj dianie vo svojich rezortoch.

Viac vo videu:

Zdroj: InfoVojna

Príspevok VIDEO: Šimkovičová a Taraba o deviáciách prezentovaných deťom & dospelým progresívno-liberálnym kultúrnym frontom, o posilnení práv rodičov vo výchove detí čeliacich v školách zhubným vplyvom škodlivých ideológií je zobrazený ako prvý na .

¿Te gustó el artículo? ¡Apoye SIA NOTICIAS!

Su apoyo nos ayudará a continuar con la operación y desarrollo del sistema SIA NEWS.
Gracias por todo su apoyo.

Ingrese una cantidad válida.
Gracias por su apoyo.
Su pago no pudo ser procesado.
revolut banner

Categorías

es_ES