Saltar al contenido
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mostrar más...

Selectores genéricos
Sólo coincidencias exactas
Buscar en el título
Buscar en contenido
Selectores de tipo de publicación
Menú

VIDEO: Žena, která pracovala u letectva, hovoří o geoinženýringu

www.slovanskenoviny.sk/rss Kristen Meghan strávila devět let v americkém letectvu a bila na poplach ohledně geoinženýrství. Pracovala pro větev letectva zvanou bioenvironmentální inženýrství. Myslela si, že je šílené, že bychom něco takového dělali: manipulovali s počasím rozprašováním nebezpečných látek do atmosféry. Když se pokusila tento jev vyvrátit, zjistila, že je do toho zapojeno i její oddělení. […]
Menos de 1 min. mín.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Kristen Meghan strávila devět let v americkém letectvu a bila na poplach ohledně geoinženýrství. Pracovala pro větev letectva zvanou bioenvironmentální inženýrství.

Myslela si, že je šílené, že bychom něco takového dělali: manipulovali s počasím rozprašováním nebezpečných látek do atmosféry. Když se pokusila tento jev vyvrátit, zjistila, že je do toho zapojeno i její oddělení. Meghan zjistila, jaké chemikálie bývají používány pro tuto operaci.

Udělala si spoustu průzkumů, spustila poplach a obrátila se zády k letectvu. „To opravdu existuje, otevřeně to přiznali a existuje několik forem ovlivňování počasí,“ řekla Meghan Kla.tv v Ženevě.

„Cílem geoinženýrství je oficiálně bojovat proti klimatickým změnám. S tím to nemá nic společného,“ zdůraznila.

Na otázku, co rozprašují do atmosféry, Meghan odpověděla: sulfáty, hliník, baryum a stroncium. Když se začala ptát na bezpečnost těchto látek, byla démonizována.

„V tu chvíli jsem si uvědomila, že jsem strčila nos do vosího hnízda,“ řekla Meghan.

Tyto kovy jsou pro člověka toxické a končí v půdě a našich potravinách. Čistírny odpadních vod je nemohou odfiltrovat,“ řekla. „Je to hrozné.“

Poukázala na to, že se dramaticky zvýšil počet lidí s neurodegenerativními onemocněními, jako je Alzheimerova choroba, a že lidé s astmatem jím také hodně trpí. „A lidé se diví, proč trpí alergiemi 24 hodin denně po celý rok.“

„Spojené státy rozhodně nejsou jedinou zemí, která se zabývá geoinženýrstvím,“ řekla Meghan. Podle ní existuje také souvislost s HAARPem.

Slovanka

/ necenzurovanapravda.cz /

Contribución VIDEO: Žena, která pracovala u letectva, hovoří o geoinženýringu se muestra primero en .

¿Te gustó el artículo? ¡Apoye SIA NOTICIAS!

Su apoyo nos ayudará a continuar con la operación y desarrollo del sistema SIA NEWS.
Gracias por todo su apoyo.

Ingrese una cantidad válida.
Gracias por su apoyo.
Su pago no pudo ser procesado.
revolut banner

Categorías

es_ES