Passer au contenu
Capital.com – Ticker Tape Widget

Afficher plus...

Sélecteurs génériques
Correspondances exactes uniquement
Rechercher dans le titre
Rechercher dans le contenu
Sélecteurs de types de messages
Menu

Ako čistiť vodu v bazéne domácimi prostriedkami. Je to jednoduchšie, ako si myslíte

02.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Súkromný archív). Myšlienka na relaxačné kúpanie v bazéne sa stáva menej príťažlivou, keď si pomyslíte na všetky chemikálie v bazénovej vode. Našťastie existujú prírodné alternatívy k chemikáliám, ktoré sa zvyčajne používajú na udržanie čistej a hygienickej vody v bazéne. Ako čistiť vodu v bazéne domácimi prostriedkami. Je to jednoduchšie, […]
Moins de 1 min. min.

02.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Súkromný archív).

Myšlienka na relaxačné kúpanie v bazéne sa stáva menej príťažlivou, keď si pomyslíte na všetky chemikálie v bazénovej vode. Našťastie existujú prírodné alternatívy k chemikáliám, ktoré sa zvyčajne používajú na udržanie čistej a hygienickej vody v bazéne.

Ako čistiť vodu v bazéne domácimi prostriedkami. Je to jednoduchšie, ako si myslíte.
Foto: Súkromný archív

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, či je potrebné na čistenie bazéna použiť chemikálie? Zatiaľ čo niektoré z nich sú nenahraditeľné, iné produkty, ktoré nájdete v miestnom obchode s potravinami, môžu odviesť rovnako dobrú prácu ako produkty predávané špeciálne na čistenie bazénov a môžu vám ušetriť veľa peňazí.

Jedlá sóda – robí zázraky nielen pri upratovaní kuchyne a domácnosti

Vytvorením jednoduchej pasty z vody a sódy bikarbóny vznikne neabrazívny čistiaci prostriedok, ktorý robí zázraky na obkladoch bazénov a škárovacej malte. Dokonca sa dá použiť aj na betónové alebo kamenné bazény.

Toto je pravdepodobne najjednoduchší a najlacnejší spôsob, ako vyčistiť bazén prirodzene. Jedlá sóda tiež zvýši zásaditosť vášho bazéna a je oveľa lacnejšia ako väčšina prípravkov na zvýšenie zásaditosti.

Bielidlo – skvelá zbraň proti riasam

Bežné domáce bielidlo, známe tiež ako chlórnan sodný (ktoré obsahuje 5,25 % chlórnanu sodného, ​​aktívnej zložky bielidla), dokáže odstrániť škvrny od škár, ktoré sóda bikarbóna odstrániť nedokázala.

Bonusový tip: Bielidlo možno použiť aj na šokovanie bazénovej vody. Koniec koncov, šokovanie vášho bazéna je v podstate jeho superchlórovanie, čo znamená zvýšenie hladiny chlóru do bodu, kedy zabíja všetky baktérie a riasy, ktoré sa môžu ukrývať vo vode.

Olivový olej – absorbér škvŕn a usadenín

Dobre, len aby bolo jasné, nechceme žiadny olej v bazénovej vode. Bazénová doska je však iný príbeh. Možno nájdete fľak od miazgy stromov alebo lepkavú škvrnu, ktovie, čo tam deti mohli vyliať. Choďte do špajze a vezmite si olivový olej. Ide o čisto prírodný bazénový čistič, ktorý možno použiť na rozbitie lepkavých usadenín a potom ho ľahko vyčistiť špongiou, jemným mydlom a teplou vodou. Môžete ho použiť aj na bazénové kryty a plastové bazénové hračky.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Chystáte sa na dovolenku? Vďaka tomu vaše rastliny v záhrade a na balkóne nezvädnú

Do toalety dajte trochu pracieho prášku a nechajte ho tam 30 minút. Spočiatku som tomu tiež neverila

Le poste Ako čistiť vodu v bazéne domácimi prostriedkami. Je to jednoduchšie, ako si myslíte est apparu en premier sur La passion en toi.

Avez-vous aimé l'article? Soutenez SIA ACTUALITÉS !

Votre soutien nous aidera à poursuivre l’exploitation et le développement du système SIA NEWS.
Merci pour tout votre soutien.

Entrez un montant valide.
Merci pour votre soutien.
Votre paiement n'a pas pu être traité.
revolut banner

Catégories

fr_FR