Passer au contenu
Capital.com – Ticker Tape Widget

Afficher plus...

Sélecteurs génériques
Correspondances exactes uniquement
Rechercher dans le titre
Rechercher dans le contenu
Sélecteurs de types de messages
Menu

Analytici tvrdia, že tieto 3 kryptomeny sú do roku 2025 pripravené explodovať

PR článok ZircuitDEX. Analytici predpovedajú mimoriadny nárast hodnoty určitých kryptomien, s projekciami vysokého nárastu do roku 2025. Tri konkrétne digitálne aktíva sa vynárajú ako silní kandidáti na tento pozoruhodný rast. Investori a pozorovatelia trhu sa snažia odhaliť, ktoré kryptomeny by mohli byť ďalšími veľkými úspešnými príbehmi v tomto odvetví. Pochopenie týchto potenciálnych príležitostí by mohlo […]
Moins de 1 min. min.

PR článok ZircuitDEX. Analytici predpovedajú mimoriadny nárast hodnoty určitých kryptomien, s projekciami vysokého nárastu do roku 2025. Tri konkrétne digitálne aktíva sa vynárajú ako silní kandidáti na tento pozoruhodný rast. Investori a pozorovatelia trhu sa snažia odhaliť, ktoré kryptomeny by mohli byť ďalšími veľkými úspešnými príbehmi v tomto odvetví. Pochopenie týchto potenciálnych príležitostí by mohlo byť kľúčové pre tých, ktorí chcú využiť trhové trendy.

Predpredaj ZDEX je vaša raketa k bohatstvu v DeFi

Predpredaj ZDEX je vaša šanca dostať sa k ďalšej DeFi beštii predtým, ako vystrelí na Mesiac – nenechajte si ju ujsť. Začínajúc na cene len 0,0017 dolára, ZDEX rýchlo stúpa, s predpoveďami až 1 000 % výnosov v nadchádzajúcom rastovom trhu.

ZircuitDEX. Zdroj: ZircuitDEX

ZDEX je motorom za ZircuitDEX, bleskovo rýchlou DEX postavenou na Zircuit L2. Ponúka výmeny hladšie ako zastávka v boxoch Formuly 1, extrémne nízke poplatky a minimálny sklz, ZircuitDEX robí obchodovanie bezproblémovým. Plne kompatibilný s EVM, bezproblémovo sa integruje s nástrojmi Ethereum, zatiaľ čo jeho ZK-proof zabezpečenie udržiava vaše aktíva uzamknuté pevnejšie ako trezor.

Pre poskytovateľov likvidity funkcia koncentrovanej likvidity ZircuitDEX ponúka až 500-násobnú kapitálovú efektivitu oproti akejkoľvek inej DEX.

Prečo práve ZircuitDEX?

S automatizovanými stratégiami pracujúcimi v pozadí vaše zisky rastú, zatiaľ čo vy relaxujete a užívate si jazdu.

Zisky z meme coinov, ktoré vás ohromia

Premeškali ste minulé explózie meme coinov ako 14 000 % nárast BRETT? Teraz je vaša šanca dostať sa do popredia. S odpaľovacou rampou meme coinov ZircuitDEX môžete získať včasný prístup k ďalšiemu veľkému tokenu a zarobiť ešte predtým, ako sa vytvorí hype.

V súčasnosti je ZircuitDEX jedným z najsľubnejších DeFi projektov. Takže nečakajte – predpredaj je tu, čas beží a ZDEX tokeny doslova miznú z políc, pričom správa DEX, airdropy, staking a potenciál pre masívne zisky sú všetky na dosah.

Zabezpečte si svoj ZDEX teraz

Kryptomena ZircuitDEX. Zdroj: ZircuitDEX

Sui: Škálovateľná a používateľsky prívetivá platforma

Sui je blockchainová platforma prvej vrstvy navrhnutá na podporu globálneho prijatia tým, že ponúka bezpečné, výkonné a škálovateľné vývojové prostredie. Využíva dátový model zameraný na objekty a programovací jazyk Move na riešenie neefektívnosti v existujúcich blockchainových architektúrach. Sui prioritizuje používateľský zážitok, odstraňuje bariéry bežne spojené s blockchainovými interakciami prostredníctvom inovácií ako zkLogin, sponzorované transakcie a programovateľné transakčné bloky, čím robí aplikácie prístupnejšími a používateľsky prívetivejšími. So svojimi silnými technickými základmi a dôrazom na použiteľnosť predstavuje Sui významný pokrok v blockchainovom priestore.

BONK: Memecoin posilňujúci komunitu Solana

BONK je memecoin založený na Solane s maskotom Shiba Inu, ktorý sa snaží posilniť komunitu Solana presunutím moci z tokenov rizikového kapitálu na používateľov. Po jeho zaradení na Coinbase vzrástol o viac ako 100 %. Ako komunitne riadená minca airdropol 50 % svojej ponuky účastníkom NFT a DeFi sektorov Solany. Do polovice decembra 2023 sa BONK stal tretím najväčším memecoinom podľa trhovej kapitalizácie, s nárastom od začiatku roka o viac ako 10 000 %. Jeho integrácia do ekosystému Solana a spustenie BonkSwap, decentralizovanej burzy, zdôrazňujú jeho potenciál. Napriek výzvam, ako je veľká celková ponuka a volatilita memecoinov, rast BONK z neho urobil významného hráča v súčasnom trhovom cykle.

Záver

Hoci SUI a BONK majú menší krátkodobý potenciál, ZircuitDEX vyniká 500-násobnou kapitálovou efektivitou, bleskovo rýchlymi transakciami a nulovým sklzom, čo zlepšuje správu kapitálu. Token ZDEX, momentálne v predpredaji s významnou zľavou, ponúka výhody ako včasný prístup k meme coinom, znížené poplatky, práva na správu a zdieľanie príjmov, čo poskytuje príležitosti pre skorých osvojiteľov.

TIP Využiť skvelé ponuky ZDEX

Stránka: ZircuitDEX

Twitter: https://x.com/ZircuitDEX

Telegram: https://t.me/ZircuitDexVerify

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť.

The post Analytici tvrdia, že tieto 3 kryptomeny sú do roku 2025 pripravené explodovať appeared first on MAGAZINE CRYPTO.

Avez-vous aimé l'article? Soutenez SIA ACTUALITÉS !

Votre soutien nous aidera à poursuivre l’exploitation et le développement du système SIA NEWS.
Merci pour tout votre soutien.

Entrez un montant valide.
Merci pour votre soutien.
Votre paiement n'a pas pu être traité.
revolut banner

Catégories

fr_FR