Passer au contenu
Capital.com – Ticker Tape Widget

Afficher plus...

Sélecteurs génériques
Correspondances exactes uniquement
Rechercher dans le titre
Rechercher dans le contenu
Sélecteurs de types de messages
Menu

De Jong dostane na nový závod v Prešove investičný stimul v miliónoch eur, rozhodla vláda

Spoločnosť De Jong Slovakia plánuje vybudovanie nového závodu na výrobu nerezových zásobníkov vody pre tepelné čerpadlá v Prešove za 63,09 milióna eur. Na tento zámer dostane firma štátnu investičnú pomoc vo forme úľavy na dani z príjmov vo výške 11,42 milióna eur. Vyplýva to z návrhu na poskytnutie investičnej pomoci, ktorý v stredu schválila vláda. […]
Moins de 1 min. min.

Spoločnosť De Jong Slovakia plánuje vybudovanie nového závodu na výrobu nerezových zásobníkov vody pre tepelné čerpadlá v Prešove za 63,09 milióna eur. Na tento zámer dostane firma štátnu investičnú pomoc vo forme úľavy na dani z príjmov vo výške 11,42 milióna eur. Vyplýva to z návrhu na poskytnutie investičnej pomoci, ktorý v stredu schválila vláda.

De Jong plánuje zrealizovať svoj investičný zámer v rokoch 2024 až 2026 a finančné prostriedky vynaložiť na obstaranie dlhodobého hmotného majetku vo forme strojov, prístrojov a zariadení. V priamej súvislosti s investíciou plánuje do konca roka 2028 vytvoriť 150 nových pracovných miest.

Konzultácie s eurokomisiou zabrali. Vláda odobrila návrh zmien v Trestnom zákone

Počiatočná výrobná kapacita nového závodu bude 350-tisíc kusov nerezových zásobníkov ročne v očakávanej hodnote viac ako 100 miliónov eur. Závod bude môcť zavedením druhej zmeny potenciálne zvýšiť kapacitu až na 700-tisíc kusov ročne. Investičný zámer plánuje spoločnosť realizovať v prenajatých existujúcich priestoroch určených na priemyselnú výrobu. Začiatok výroby je naplánovaný na január 2026 a celá produkcia novozriadenej prevádzkarne bude určená na export v rámci Európskej únie.

Firma De Jong je súčasťou medzinárodnej skupiny Rheem Manufacturing Company so sídlom v Spojených štátoch amerických. Od roku 1988 sa skupina Rheem stala súčasťou skupiny Paloma Industries z Nagoje, Japonsko, ktorá je najväčším svetovým výrobcom plynových spotrebičov. Skupina Rheem je v USA najväčším výrobcom produktov v oblasti ohrevu vody a jej výrobky sa predávajú v 88 krajinách sveta.

Avez-vous aimé l'article? Soutenez SIA ACTUALITÉS !

Votre soutien nous aidera à poursuivre l’exploitation et le développement du système SIA NEWS.
Merci pour tout votre soutien.

Entrez un montant valide.
Merci pour votre soutien.
Votre paiement n'a pas pu être traité.
revolut banner

Catégories

fr_FR