Passer au contenu
Capital.com – Ticker Tape Widget

Afficher plus...

Sélecteurs génériques
Correspondances exactes uniquement
Rechercher dans le titre
Rechercher dans le contenu
Sélecteurs de types de messages
Menu

Dve prehry

Pre šamorínske tímy to bol neúspešný víkend. Prehralo tak ženské basketbalové družstvo, ako aj – napriek slušnému výkonu – futbalisti ŠTK. Basketbalistky v Ružomberku ťahali za kratší koniec, keď utrpeli vysokú prehru 26:107. Ružomberok – ŠBK Šamorín 107:26 Štvrtiny: 27:10, 23:4, 29:6, 28:6 ŠBK Šamorín: Šípková 5, Raffay 5, Hrymaliuk 5, Soóky 4, Bíró 4, Fenesová […]
Moins de 1 min. min.

Pre šamorínske tímy to bol neúspešný víkend. Prehralo tak ženské basketbalové družstvo, ako aj – napriek slušnému výkonu – futbalisti ŠTK.

Basketbalistky v Ružomberku ťahali za kratší koniec, keď utrpeli vysokú prehru 26:107.

Ružomberok – ŠBK Šamorín 107:26

Štvrtiny: 27:10, 23:4, 29:6, 28:6

ŠBK Šamorín: Šípková 5, Raffay 5, Hrymaliuk 5, Soóky 4, Bíró 4, Fenesová 2, Staníková 1, Slama, Németh

Diváci: 246

———————————————————————————————————————————————————————————————————————

Málokedy vídanej chyby sa dopustil v 2. minúte Draško Matej Marič-Bjekič: brankár Attila Németh zachytil loptu, hodil ju kapitánovi Šamorína, ktorý loptu položil rukou na päťku. Rozhodca nariadil penaltu, ktorú zahrával bývalý hráč ŠTK Peter Nagy. Jeho strelu domáci brankár skvele vyrazil, ale dobiehajúci Peter Mazán loptu dokopol do brány – 0:1. Ako ukázali televízne zábery, gól nemal platiť, keďže hráč Petržalky vbehol do pokutového územia ešte pred rozohraním penalty. Zakrátko hostia zvýšili na dva góly. Varjao chyboval a Patrik Danek to nemilosrdne využil.

V tomto momente si viac ako päťsto Šamorínčanov spomenuli na jesenný výsledok 0:7 z minulého ročníka. Medzi vtedajším a terajším mužstvom je ale obrovský rozdiel. Kvalitatívne je dnes modro-biely tím na úplne inom mieste. Napriek dvojgólovému deficitu nespanikáril. Ukázal skvelé akcie, prišli šance, ale chýbal gól. Po zmene strán Bartol Barišič nevyužil penaltu a následne skóroval Fellipe. Vyrovnanie však už neprišlo.

Nikdy nie je dobré, keď je rozhodca v strede pozorností. Tak to ale bolo v nedeľu v Pomlé. Filip Glova (áno, hovoríme o rozhodcovi z minuloročného duelu DAC – Slovan/2:3..) rozdal veľa žltých kariet. Až dvanásť. Niekedy za nič, inokedy netrestal kartou, keď mal. Keby tak urobil, hostia by zápas nedohrali s jedenástimi členmi… Rozhodca svoj výkon korunoval na konci, keď pridal iba tri minúty. A pritom hosťom trvalo dlho, kým hodili aut, rozohrali voľný kop, alebo striedali…

ŠTK Šamorín – Petržalka 1:2 (0:2)

Góly: 75. Fellipe – 2. Mazán, 5. Danek

ŠTK Šamorín: Németh – Varjao, Marič – Bjekič, Modesto, Kachút – Angyal (75.Csóka), Vidnyánszky (59.Fellipe), Pliušč (67.Žiga) – Sylla (75.Leščinskyj), Barišič, Záhradník (67.Riquelme).

Diváci: 472


The post Dve prehry appeared first on Mesto Šamorín – Somorja Város.

Avez-vous aimé l'article? Soutenez SIA ACTUALITÉS !

Votre soutien nous aidera à poursuivre l’exploitation et le développement du système SIA NEWS.
Merci pour tout votre soutien.

Entrez un montant valide.
Merci pour votre soutien.
Votre paiement n'a pas pu être traité.
revolut banner

Catégories

fr_FR