Passer au contenu
Capital.com – Ticker Tape Widget

Afficher plus...

Sélecteurs génériques
Correspondances exactes uniquement
Rechercher dans le titre
Rechercher dans le contenu
Sélecteurs de types de messages
Menu

Fico odcestuje na oficiálnu návštevu do Kórejskej republiky, hovoriť chce aj o hospodárskej spolupráci

Súčasťou delegácie bude aj ministerka hospodárstva Denisa Saková a štátny tajomník ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí Rastislav Chovanec.
Moins de 1 min. min.

26.9.2024 (SITA.sk) – Predseda vlády Robert Fico odcestuje v sobotu 28. septembra vo večerných hodinách na oficiálnu návštevu Kórejskej republiky. Hlavnými zámermi cesty je povýšenie vzťahov medzi Slovenskou republikou a Kórejskou republikou na úroveň strategického partnerstva, ale tiež hospodárska spolupráca vrátane jadrovej energetiky, automobilového priemyslu, robotiky a pokročilých technológií.

Témou návštevy bude aj spolupráca pri rekonštrukcii a povojnovej obnove Ukrajiny.

Robert Fico sa v Soule stretne s kórejským prezidentom Suk-Yeol Yoonom a predsedom vlády Duck-Soo Hanom. Rokovať bude aj s predstaviteľmi spoločnosti Hyundai Mobis a absolvuje okrúhly stôl s členmi Federácie kórejského priemyslu.

Súčasťou slovenskej delegácie bude aj podpredsedníčka vlády a ministerka hospodárstva Denisa Saková un štátny tajomník ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí Rastislav Chovanec. Predseda vlády SR sa na Slovensko vráti v utorok 1. októbra.

En savoir plus sur les sujets : Ministerka hospodárstva SR, oficiálna návšteva, predseda vlády SR, štátny tajomník Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR
Source : SITA.sk – Fico odcestuje na oficiálnu návštevu do Kórejskej republiky, hovoriť chce aj o hospodárskej spolupráci © SITA Tous droits réservés.

Avez-vous aimé l'article? Soutenez SIA ACTUALITÉS !

Votre soutien nous aidera à poursuivre l’exploitation et le développement du système SIA NEWS.
Merci pour tout votre soutien.

Entrez un montant valide.
Merci pour votre soutien.
Votre paiement n'a pas pu être traité.
revolut banner

Catégories

fr_FR