Passer au contenu
Capital.com – Ticker Tape Widget

Afficher plus...

Sélecteurs génériques
Correspondances exactes uniquement
Rechercher dans le titre
Rechercher dans le contenu
Sélecteurs de types de messages
Menu

Hexagate a eOracle predstavujú revolučný Gate Protocol Security Oracle

V dnešnom dynamickom svete decentralizovaných financií (DeFi) je bezpečnosť na prvom mieste. Hexagate, spoločnosť špecializujúca sa na bezpečnosť Web3, a eOracle, vedúci poskytovateľ Aktívne overených služieb (AVS) na EigenLayer, spoločne predstavili The Gate Security Oracle. Tento nový bezpečnostný protokol je založený na strojovom učení (ML) a predstavuje prvý svojho druhu v decentralizovanom prostredí. Gate Security […]
Moins de 1 min. min.

V dnešnom dynamickom svete decentralizovaných financií (DeFi) je bezpečnosť na prvom mieste. Hexagate, spoločnosť špecializujúca sa na bezpečnosť Web3, a eOracle, vedúci poskytovateľ Aktívne overených služieb (AVS) na EigenLayer, spoločne predstavili The Gate Security Oracle. Tento nový bezpečnostný protokol je založený na strojovom učení (ML) a predstavuje prvý svojho druhu v decentralizovanom prostredí.

Gate Security Oracle je navrhnutý tak, aby posilnil dôveru a bezpečnosť v komunite DeFi, ktorá sa často stretáva s výzvami spojenými s udržaním decentralizácie pri zabezpečení funkčnosti a bezpečnosti. Mnohé projekty sa musia spoliehať na externé údaje, čo môže viesť k oslabeniu bezpečnosti a problémom s budovaním dôvery a reputácie. EigenLayer’s AVS, podporovaný miliardami dolárov v stakovanom Ethereu (ETH), ponúka riešenie týchto problémov, umožňujúc projektom prekonať kompromisy medzi centralizáciou a bezpečnosťou.

eOracle využíva re-staked ETH na udržanie bezpečnosti svojich modulárnych sietí Oracle, ktoré sú podporované významným bezpečnostným rozpočtom. S viac ako 5 miliardami dolárov v stakovanom ETH a podporou viac ako 120 000 stakerov a 110 validátorov po celom svete, eOracle sa môže pochváliť jedným z najodolnejších krypto oracle riešení.

Spolupráca Hexagate a eOracle prináša model Oracle Validated Service (OVS), ktorý umožňuje staviteľom integrovať robustné modely strojového učenia Hexagate na ochranu ich protokolov v reťazci pred hackermi a inými hrozbami. Týmto spôsobom efektívne vytvárajú „bránu firewall DeFi“, ktorá zmierňuje riziká skôr, ako dôjde k poškodeniu.

OVS prináša novú úroveň modularity pre blockchainy, čo umožňuje rýchlejšie pripojenie a väčšiu šírku pásma pre výpočty, ktoré sú potrebné pre infraštruktúru. Tento prístup rieši trilemu blockchainu, kde platformy často musia obetovať decentralizáciu na úkor bezpečnosti a škálovateľnosti. EigenLayer, s protokolom stakingu, ktorý predstavuje nový základ v kryptoekonomickej bezpečnosti, zmiernil kompromisy medzi centralizáciou a bezpečnosťou.

Hexagate a eOracle veria, že ich spolupráca a inovácie v oblasti OVS otvoria cestu novej vlne inovácií v priestore DeFi a posunú hranice toho, čo je možné v decentralizovanom bezpečnostnom riešení. Tento krok je len začiatkom smerom k decentralizovanej bezpečnosti, ktorá je nevyhnutná pre budúcnosť DeFi.

Zdroj: cryptonews

Contribution Hexagate a eOracle predstavujú revolučný Gate Protocol Security Oracle est affiché en premier sur Kryptoblog24.

Avez-vous aimé l'article? Soutenez SIA ACTUALITÉS !

Votre soutien nous aidera à poursuivre l’exploitation et le développement du système SIA NEWS.
Merci pour tout votre soutien.

Entrez un montant valide.
Merci pour votre soutien.
Votre paiement n'a pas pu être traité.
revolut banner

Catégories

fr_FR