Passer au contenu
Capital.com – Ticker Tape Widget

Afficher plus...

Sélecteurs génériques
Correspondances exactes uniquement
Rechercher dans le titre
Rechercher dans le contenu
Sélecteurs de types de messages
Menu

Kurz prvej pomoci pre MOaPS | 10. október 2024 | report

Dňa 10. októbra sa v zasadacej miestnosti Domu kultúry konal Kurz prvej pomoci pre členov Miestnej občianskej a poriadkovej služby ako aj pre členov Mestskej polície v Hurbanove. Kurz sa realizoval vďaka Slovenskému červenému krížu, územný spolok Komárno. Lektorka nielen teoreticky ale hlavne prakticky predviedla poskytnutie predlekárskej pomoci, použitie defibrilátora, ako aj masáže srdca a […]
Moins de 1 min. min.

Dňa 10. októbra sa v zasadacej miestnosti Domu kultúry konal Kurz prvej pomoci pre členov Miestnej občianskej a poriadkovej služby ako aj pre členov Mestskej polície v Hurbanove.

Kurz sa realizoval vďaka Slovenskému červenému krížu, územný spolok Komárno. Lektorka nielen teoreticky ale hlavne prakticky predviedla poskytnutie predlekárskej pomoci, použitie defibrilátora, ako aj masáže srdca a poskytnutie umelého dýchania.

Kurz sa realizoval ako jedna z povinných aktivít projektu MOaPS Hurbanovo, ale aj ako nutná potreba ovládania poskytovania prvej pomoci priamo v teréne.

Veríme, že naše hliadky využijú svoje vedomosti a zručnosti a budú vedieť poskytnúť predlekársku pomoc a tým zachrániť životy.

Fotogaléria






CELÁ FOTOGALÉRIA

Avez-vous aimé l'article? Soutenez SIA ACTUALITÉS !

Votre soutien nous aidera à poursuivre l’exploitation et le développement du système SIA NEWS.
Merci pour tout votre soutien.

Entrez un montant valide.
Merci pour votre soutien.
Votre paiement n'a pas pu être traité.
revolut banner

Catégories

fr_FR